Nie lubię tego typu filmów.. jakieś latające stworki, zostawiające za sobą niebieską plazmę. Nie dałam rady tego obejrzeć, a szkoda bo uwielbiam Willa Smitha!
" Nie lubię tego typu filmów.." i już wiedziałem żeby nie czytać dalej. Zastanawia mnie tylko po co oceniać film na 1 jeśli się nie lubi takich filmów? Co innego jeśli lubię filmy o kosmitach a ten jeden uważam za głupi i słaby to daję niską ocenę, w porządku, ale jeśli w ogóle nie lubię takich filmów to naprawdę. Trolle są wśród nas i na dodatek wciąż im wolno oceniać filmy, smutne :(
to ja, tak a propos postu "tokulek" proponuję założyć Wielką Listę Głosujących, którzy będą mogli głosować na dany film.
Np jeśli chcesz na jakiś film głosować to musisz udowodnić, że jesteś godzien, że znasz cały nurt gatunkowy i napisać rozprawkę nt twojej interpretacji filmu. ewentualnie zacytować wybrany fragment dialogu.
Jeśli wszystkie etapy zostaną zaliczone, można będzie wystawić ocenę, koniecznie mieszczącą się pomiędzy 7 a 10.
racja, ponad 50 tysięcy oceniających, średnia ocena filmu 7.2 ale brońmy kogoś kto wystawił mu ocene 1 tylko dlatego że nie lubi takich filmów i obejrzał go z odgórnym założeniem że jest beznadziejny tylko nie wiedział czy dać ocenę 1 czy 2, ew żeby zobaczyć czy will smith będzie tak samo switaśny jak w innych filmach:D niebieska ektoplazma zgroozo... -_-' ja nie muszę pisać rozprawki żeby powiedzieć ze nie lubię np musicali więc nie wchodzę na "deszczową piosenkę" (choć oglądałem, wg mnie nuda, wiem, może dziwne) i nie daje "1" bo tam śpiewają, choć to podobna droga rozumowania, czyż nie?;> po prostu nie oceniam, zostawiając to tym którzy się znają i potrafią docenić dany gatunek, dopiero wtedy wypowiadając się czy dany film im odpowiada czy nie. Trolle łączą się w grupy i zaniżają porządnym filmom oceny, smutne x2 :(