może i śmieszny, ale przy tym strasznie głupi. Will Smith to kiepski aktor. Aż dziw bierze, że Tommy Lee Jones dał sie na to namówić!!
Beznadziejna jest ta twoja pseudorecenzja pozbawiona konkretnych argumentow. Ja sie bawilem bardzo dobrze a Willa Smitha uwazam za zdolnego aktora, ktory potwierdzil talent komediowy. Podobnie jak Tommy Lee.
Pustak=menshikov(i podobni do niego)Glupi ,i co jeszcze moze ze jest glupi ,no i glupi a dla czego?Bo glupi(tak wlasnie wygladaja negatywne wypowiedzi filmwebowiczow na forum krytykujacych jakies filmy kom. Znasz/cie jakies inne slowa!?Moze uzasadnisz/cie!?
Sam jesteś beznadziejny ;pp
Podaj jakieś argumenty, a nie obrzucaj wszystkiego błotem...
film głupi, bo głupi, ale rozrywka dobra, relaksuje, momentami bardzo śmieszy (:
willa smitha też nie lubię, ale to takie moje widzimisię, ale akurat tutaj mi wpasował.
Trzeba wiedzieć, jak ten film traktować. Jeśli ktoś nie widzi w tym parodii s-f i kpin z amerykańskich legend miejskich to będzie oczywiście używał klasycznego epitetu, pt. "głupi film". Tymczasem jest to po prostu czysta rozrywka z postmodernistycznym zacięciem. Rozrywka, ale czy "głupia" to będę polemizował. Zresztą, słowo "głupi" bez podania uzasadnienia najczęściej świadczy o głupocie samej recenzji.
Bardzo się rozczarowałem. Nie widziałem w tym filmie nic śmiesznego, a na dodatek wydawał mi się strasznie nudny. :(
W przeciwieństwie do innych filmów gdzie albo można przymulić dialogami albo nużącym szukaniem na siłę akcji to tutaj jest ciekawa fabuła od pierwszej do ostatniej minuty. Wiem że są gusta i się z nimi nie dyskutuje ale film jest ciekawy sam w sobie. Chłopie... to tak jakby Ci pod blokiem się biła Godzilla ze Zbigniewem Wodeckim a ty byś na to spojrzał i... ziewnął.
Fantastyczna komedia sf, lepszej nie ma, a co do tego filmu ty pustaku nawet nie wiesz kto był producentem filmy, a jak ci powiem że Steven Spielberg?? I co teraz?? Masz czelność obrazić film którego producentem był najlepszy na świecie reżyser?? A will smith jest fantastyczny, uwielbiam z nim filmy i uważam go za doskonałego aktora, oglądałeś ja robot?? To wiesz że jest doskonałym aktorem...
switny film:) a Will Smith to troche racji bo miał pare dobrych filmów. Ja Robot akurat szału nie robi
ja tam nie lubię filmów s-f generalnie ale ten jest moim ulubionym i to głównie dzięki temu duetowi aktorów, fajny humor i rozrywka
Will Smith to bardzo kiepski aktor. Dowodem niech będzie poniższa lista nominacji do Oscara i Złotych Globów.
Oscar
2007 nominacja Oscar Najlepszy aktor pierwszoplanowy (W pogoni za szczęściem, 2006)
2002 nominacja Oscar Najlepszy aktor pierwszoplanowy (Ali, 2001)
Złote Globy
2007 nominacja Złoty Glob Najlepszy aktor w dramacie
W pogoni za szczęściem, 2006
2002 nominacja Złoty Glob Najlepszy aktor w dramacie
Ali, 2001
1994 nominacja Złoty Glob Najlepszy aktor w serialu komediowym lub musicalu
Bajer z Bel-Air, 1990
1993 nominacja Złoty Glob Najlepszy aktor w serialu komediowym lub musicalu
Bajer z Bel-Air, 1990