PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5507}

Faceci w czerni

Men in Black
1997
7,1 291 tys. ocen
7,1 10 1 290762
6,7 49 krytyków
Faceci w czerni
powrót do forum filmu Faceci w czerni

może i śmieszny, ale przy tym strasznie głupi. Will Smith to kiepski aktor. Aż dziw bierze, że Tommy Lee Jones dał sie na to namówić!!

ocenił(a) film na 8
menshikov

Beznadziejna jest ta twoja pseudorecenzja pozbawiona konkretnych argumentow. Ja sie bawilem bardzo dobrze a Willa Smitha uwazam za zdolnego aktora, ktory potwierdzil talent komediowy. Podobnie jak Tommy Lee.

ocenił(a) film na 9
Thommy

Pustak=menshikov(i podobni do niego)Glupi ,i co jeszcze moze ze jest glupi ,no i glupi a dla czego?Bo glupi(tak wlasnie wygladaja negatywne wypowiedzi filmwebowiczow na forum krytykujacych jakies filmy kom. Znasz/cie jakies inne slowa!?Moze uzasadnisz/cie!?

aemix

A Ty prosze napisz co w nim madrego bylo.

ocenił(a) film na 10
menshikov

Will to kiepski aktor? HHAHAHHAHAAHAAH

ocenił(a) film na 7
menshikov

Sam jesteś beznadziejny ;pp
Podaj jakieś argumenty, a nie obrzucaj wszystkiego błotem...

ocenił(a) film na 5
LadyCzikita

film głupi, bo głupi, ale rozrywka dobra, relaksuje, momentami bardzo śmieszy (:
willa smitha też nie lubię, ale to takie moje widzimisię, ale akurat tutaj mi wpasował.

postblue

Trzeba wiedzieć, jak ten film traktować. Jeśli ktoś nie widzi w tym parodii s-f i kpin z amerykańskich legend miejskich to będzie oczywiście używał klasycznego epitetu, pt. "głupi film". Tymczasem jest to po prostu czysta rozrywka z postmodernistycznym zacięciem. Rozrywka, ale czy "głupia" to będę polemizował. Zresztą, słowo "głupi" bez podania uzasadnienia najczęściej świadczy o głupocie samej recenzji.

menshikov

Bardzo się rozczarowałem. Nie widziałem w tym filmie nic śmiesznego, a na dodatek wydawał mi się strasznie nudny. :(

ocenił(a) film na 8
grupio

W przeciwieństwie do innych filmów gdzie albo można przymulić dialogami albo nużącym szukaniem na siłę akcji to tutaj jest ciekawa fabuła od pierwszej do ostatniej minuty. Wiem że są gusta i się z nimi nie dyskutuje ale film jest ciekawy sam w sobie. Chłopie... to tak jakby Ci pod blokiem się biła Godzilla ze Zbigniewem Wodeckim a ty byś na to spojrzał i... ziewnął.

ocenił(a) film na 9
menshikov

oceniłeś 1/10 - dla mnie jesteś kretynem

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
menshikov

Fantastyczna komedia sf, lepszej nie ma, a co do tego filmu ty pustaku nawet nie wiesz kto był producentem filmy, a jak ci powiem że Steven Spielberg?? I co teraz?? Masz czelność obrazić film którego producentem był najlepszy na świecie reżyser?? A will smith jest fantastyczny, uwielbiam z nim filmy i uważam go za doskonałego aktora, oglądałeś ja robot?? To wiesz że jest doskonałym aktorem...

ocenił(a) film na 8
menshikov

switny film:) a Will Smith to troche racji bo miał pare dobrych filmów. Ja Robot akurat szału nie robi

ocenił(a) film na 9
menshikov

ja tam nie lubię filmów s-f generalnie ale ten jest moim ulubionym i to głównie dzięki temu duetowi aktorów, fajny humor i rozrywka

użytkownik usunięty
menshikov

Will Smith to bardzo kiepski aktor. Dowodem niech będzie poniższa lista nominacji do Oscara i Złotych Globów.

Oscar
2007 nominacja Oscar Najlepszy aktor pierwszoplanowy (W pogoni za szczęściem, 2006)

2002 nominacja Oscar Najlepszy aktor pierwszoplanowy (Ali, 2001)

Złote Globy
2007 nominacja Złoty Glob Najlepszy aktor w dramacie
W pogoni za szczęściem, 2006

2002 nominacja Złoty Glob Najlepszy aktor w dramacie
Ali, 2001

1994 nominacja Złoty Glob Najlepszy aktor w serialu komediowym lub musicalu
Bajer z Bel-Air, 1990

1993 nominacja Złoty Glob Najlepszy aktor w serialu komediowym lub musicalu
Bajer z Bel-Air, 1990