Nie wiem jak mozna czerpac jakis glebszy sens z ogladania zmasakrowanych cial ludzi po wypadkach, ofiar morderstw, samobojcow czy sekcji zwlok. Mowienie tutaj o sensie zycia i wyciagania moralu z ogladania tak makabrycznych zdjec jest nieporozumieniem. Moim zdaniem dzieki takim pseudo produkcja narasta w nas znieczulica, pewne materialy nie powinny wychodzic na swiatlo dzienne. Jest to tylko marna proba zarobienia sporych pieniedzy malymi kosztami, a autorzy takich pseudo filmow przescigaja sie tylko w wyszukiwaniu najobrzydliwszych i ryjacych psyche materialow, zeby na okladce znalazlo sie "BANNED IN 99 COUNTRIES!!!" Nie wyciagnalem z tego zadnego sensu, dla mnie to glupota i nieporozumienie, dlatego daje 1. I zaluje, ze to obejrzalem.
ale napisałeś, że obejrzałeś. Skoro tak Cię to zraziło, to po co obejrzałeś do końca?? już na początku filmu widać, że to nie przelewki. Trzeba było wyłączyć, usunąć, zakopać i pokropić wodą święconą. Ale twierdzisz , że obejrzałeś do końca. Może ciekawość? Więc nie narzekaj tutaj i nie płacz. Skąd w ogóle miałeś film i co Cię skłoniło do obejrzenia. Lepiej to napisz a nie bluzgasz bez powodu. Nie kręciłoby Cię to, to byś nie obejrzał, ba nawet byś sobie nie zadawał trudu i czasu na obejrzenie.
Obejrzalem do konca bo gdybym nie obejrzal to moim zdaniem nie mialbym prawa skomentowac tego filmu, a bardzo chcialem wyrazic o nim swoja opinie. Zreszta za kazdy film za jaki sie zabieram ogladam do konca, nie wazne czy mi sie podoba czy nie. Do obejrzenia sklonila mnie ciekawosc, jaki jest ten film, jak jest to przedstawione, chyba nic w tym dziwnego? Nie tyle film mnie zrazil, bo nie wstrzasnal mna, duzo juz widzialem i w sumie nic mnie tutaj nie zaskoczylo. Chodzi mi tylko o to, ze dla mnie nieporozumieniem jest robienie takich filmow, nie ma tutaj zadnego przeslania, zlepek brutalnych filmow, zdjec tylko po to zeby zakazli emitowania tego w XX krajach.
I na koniec, ja nie placze tylko pisze, wyrazam swoja opinie i nigdzie nie bluznie, wiec nie wiem dlaczego mi to bezpodstawnie wypominasz?
"Nie kręciłoby Cię to, to byś nie obejrzał, ba nawet byś sobie nie zadawał trudu i czasu na obejrzenie."
A ciebie to kreci? kreca cie takie filmiki i zdjecia? to gratuluje...
Hannah Montana mnie nie krecila, a jednak obejrzalem, z tym 'filmem' bylo tak samo, obejrzalem z ciekawosci, wyrazilem swoja opinie, zapomnialem, tyle.
Ja też uważam, że produkcja takich filmów to wielka pomyłka. Po pierwsze nic nie wnoszą, niczego nie uczą, nie poruszają żadnych kwestii. Po drugi mogą jedynie wpływać na rosnącą w ludziach znieczulicę. A po trzecie pokazywanie tragicznych śmierci ludzi to poprostu brak szacunku do zmarłych. Przecież oni żyli,czuli, myśleli, a tu są no nistety tylko mięsem, albo nawet gorzej bo przecież nie stanowią dla nikogo pożywienia. Mają dostarczyć tylko podniety dla oszołomów, którzy czerpią z tego przyjemność... A mówienie, że to ma pokazać kruchość życia ludzkiego to dopisywnaie na siłę głębszego sensu takiej produkcji... Co z tego, że zobaczyłam, że życie ludzkie jest kruche? I bez tego filmu można to wiedzieć. Podoba mi się Twoja odp dolce8 do ggi23. Czasem filmy ogląda się dlatego ,że jest się filmomanem. Chce się obejżeć coś co jest tak ochoczo przez niektóych komentowane i wyrazic swoją opinie. A fakt oglądania filmów do końca to wielki plus. Tak robią prawdziwi miłośnicy kina.