6,5 6,5 tys. ocen
6,5 10 1 6479
Facet, który się zawiesił
powrót do forum filmu Facet, który się zawiesił

rewelacyjny film, matthew perry stworzyl tak dziwna a zarazem sympatyczna postac, ze patrzac na hudsona w jednym momencie jestesmy smutni a w drugim pojawia sie usmiech na twarzy, goraco polecam ludziom ktorzy maja jakies problemy zwiazane z wlasna osoba i z otaczajacym ich swiatem, to film o tym ze trzeba zaakceptowac siebie takim jakim sie jest, albo walczyc o to by byc innym 9/10

WilliamCrazy1

Zgadzam się z przedmówca, ale oceniam na 7. Wyższa nota ode mnie za świetnie dobraną muzykę.

Itomahawk

Z opisu wynika, że to komedia z lekkim ubarwieniem "nierealnym"... Czy tak jest?

Pytam się, bo nie wiem, czy warto go dziś oglądać.

ocenił(a) film na 7
STA1KERpl

trudno nazwać ten film arcydziełem ale warto obejrzec. Ja bym tego filmu nie nazwala komedia, film raczej skupia sie na watku faceta cierpiacego na depresje oraz jego zmagania w codziennym zyciu. Ja bym raczej ten film zaliczyla do dramatu.

ocenił(a) film na 8
NeSka_

komedia należy do gatunku dramatycznego, bo też i, Ameryki nie odkryję, życie takie właśnie jest dla wielu z nas - tak dramatyczne, że aż śmieszne, tak śmieszne, że aż dramatyczne.

Do mnie film przemówił, może właśnie dlatego, że sam nie jestem człowiekiem prostym w pożyciu. Tzn. na przestrzeni czasu i zdarzeń zdawałem się taki, ale też udawało mi się to zwalczać poprzez właśnie akceptację tego, jaki jestem.

ocenił(a) film na 8
Korien K.

*stawałem się taki