PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=201077}

Facet od W-F'u

Mr. Woodcock
2007
5,6 11 tys. ocen
5,6 10 1 11090
6,0 4 krytyków
Facet od W-F'u
powrót do forum filmu Facet od W-F'u

RECENZJA

ocenił(a) film na 8

8/10,bardzo dobry,ciepły film z sentymentalnym powrotem do korzeni,dziwi mnie tak niska ocena użytkowników,uważam,że jest ona krzywdząco zaniżona.Fajny element powrotu bohatera w rodzinne strony,kiedyś był nieudacznikiem,teraz jest człowiekiem sukcesu,mit from zero to hero,jest w tym filmie,jak najbardziej uzasadniony:)szkoda mi tego chłopaka,że za ojczyma będzie miał kogoś,kto nad nim sie wyżywał,poniżał go i ośmieszał publicznie,ja osobiście nigdy bym nie zaakceptowałbym wyboru matki i wolałbym zerwać z nią wszelkie kontakty,niż mieć do czynienia z kimś takim,jak ten nauczyciel...,bardzo fajny klimat filmu,taki małomiasteczkowy i senny,gdzie czas się zatrzymał,minus filmu,główny bohater nie ma kobiety,którą by kochał i nie znalazł jej,duży błąd reżysera,nie chciałbym mieć takiego nauczyciela od wf:)

ocenił(a) film na 4
er82

Zgadzam się,ocena zaniżona.Według mnie,bardzo przyjemna,ciepła,zabawna komedia,w sam raz na zimowe wieczory ;)
Bardzo fajna gra aktorska-Sean William Scott,Billy Bob Thorton i moja ukochana Susan Sarandon,czyli wszyscy ci,którzy w komediach są świetni!
Moja ocena:8/10

P.S.Faktycznie szkoda,że bohater nie znalazł miłości,ale zastanawia mnie ,czy film nie byłby wtedy zbyt mdły...;)

ocenił(a) film na 10
SmallCrime

Jeśli ktoś nie lubi w-fu to jest to film właśnie dla niego xDDD
(Wiem z doświadczenia XD)

ocenił(a) film na 3
Asteria

ja nie lubie xD 2/10 ;x dno.

za krótki <br/>

ocenił(a) film na 3
heyo7

pierwsze dwie wypowiedzi: ludzie!!!!!!!! robicie sobie jaja czy macie po 8 lat?

SmallCrime

OSTRZEGAJCIE że spoilerujecie do cholery. Potem się dziwi jeden z drugim, że ocena filmu zaniżona, już teraz mi popsuliście humor, a co będzie w trakcie oglądania, znowu sobie o tym przypomnę i zamiast cieszyć się filmem, będę siedział wkurzony.

ocenił(a) film na 6
er82

Bohater na końcu filmu jest z tą brunetką,w której za dzieciaka się podkochiwał.