Jest na podstawie książek, więc wiadomo o czym jest film. Jak ci nie pasuje, to nie oglądaj
trzeba mieć bardzo smutne życie, żeby dalej płakać nad tym, że platformy streamingowe wypuszczają filmy i seriale z osobami LGBT. Wracaj do TVP oglądać twoją idealną rzeczywistość
a gdzie mam problem do hetero? po czym twój mały móżdżek to wywnioskował? i nie muszę oglądać tvn żeby stwierdzić, że tym samym ludziom, którym nie pasuje lgbt w serialach na netfliksie, świetnie spodobałyby się treści puszczane na tvp
I tu się mylisz, bo nie pasuje mi ani jedno, ani drugie, ale najwyraźniej taka opcja wykracza poza twoje schematyczne myślenie xD
Powtórzę to, co wyżej: odgrzewany kotlet. Nie oglądam tego typu produkcji, ale nie ze względu na to, że nie wnoszą one kompletnie nic nowego do tematu. Jak dla mnie strata czasu.
*Nie oglądam tego typu produkcji ze względu na to, że nie wnoszą one kompletnie nic nowego do tematu. (ech, wklejam całe poprawione zdanie, bo nie mogę edytować komentarza)
po co to oglądałeś? czy wklikujesz recenzje żeby zaniżyć gwiazdki? ten film to gowno (mowie jako osoba trans) ale pasowaloby go chociaz obejrzec