6,1 62 tys. ocen
6,1 10 1 61608
4,3 18 krytyków
Fantastyczna Czwórka: Narodziny Srebrnego Surfera
powrót do forum filmu Fantastyczna Czwórka: Narodziny Srebrnego Surfera

8/10

ocenił(a) film na 8

Wyjaśni mi o co miało chodzić w scenie , gdzie Srebny Surfer powstrzymał Galaktusa ?Co on dokładnie zrobił ?

ocenił(a) film na 8
Pysio674

Wleciał mu w tyłek i sprawdził czy ma zdrową prostatę:P:P

ocenił(a) film na 8
WujekChu1ek

Lecz się na głowę.

ocenił(a) film na 8
Pysio674

Głupie pytania, głupie odpowiedzi... Zabił to przecież to było oczywiste...

ocenił(a) film na 7
WujekChu1ek

Nie ma głupich pytań sa tylko durne odpowiedzi..

soglif3

Nie ma głupich pytań ? :P

Skoro na konia z jednym rogiem mówi się jednorożec to czy na byka nie powinno się mówić DWURÓG ?

Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 7
adas_tcz_filmweb

Pytanie zawsze jest mądre.Tu nie chodzi o co zapytasz. Znasz jakies inne zwierze z jednym rogiem? Dwa rogi maja nie tylko byki z rodziny bydła.

soglif3

No ok to inne pytanie: czy Syreny mogą robić kupę ? :P

pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
adas_tcz_filmweb

Ty chyba dalej nie jarzysz..:( Niewazne o co zapytasz.Głupia moze byc tylko odpowiedz. Np na ostatnie Twoje pytanie: Nie,bo Hannibal im zabronił.

soglif3

No ok, a mógłbyś podać jakiś przykład ? :) Nie żebym się czepiał, tak po prostu z ciekawości.

ocenił(a) film na 7
adas_tcz_filmweb

Przykład czego? Przykład głupiej odpowiedzi juz przytoczyłem,a przykłady pytań sam podałes.

ocenił(a) film na 8
soglif3

Ty z kolei masz głupią logikę myślenia... Nie ma głupich pytań pffft... Jest głupie pytanie to pada głupia odpowiedź, jeżeli założyciel tematu zadał by normalne pytanie, moja odpowiedź była by adekwatna do jego zapytania, czyli całkiem logiczna i na temat...proste. przykład głupiej odpowiedzi jest wprost proporcjonalnie do głupiego pytania koniec.

ocenił(a) film na 7
WujekChu1ek

Pytanie ,powtarzam jeszcze raz,zawsze jest mądre .Ty po prostu tego nie widzisz.Wydaje Ci sie ,ze jestes madrzejszy od innych i pytania ktore wg Ciebie sa nielogiczne zawsze widzisz jako głupie.Ktos pyta wiec nie wie i widzi swoje pytanie jako wolanie tonacego na morzu,a madra odpowiedz to dla niego koło ratunkowe.Ty niestety nie rzucasz kół ratunkowych jak zauwazyłem,tylko kamienie..Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
soglif3

Bzdurne porównanie... A mądry to jest Stephen Hawking nie założyciel tematu... W ogóle głupoty gadasz, po co to mu do życia?? i skad wszyscy mają wiedzieć co tak na prawdę się stało w filmie gdzie tego nie pokazali, taki zarys reżysera(albo wstęp do kolejnej części, której się nie doczeka bo robią reebot), żeby każdy mógł sobie dopowiedzieć sam koniec, a jeżeli nie wie to niech poczyta komiksy to może się dowie...albo i nie.

ocenił(a) film na 7
WujekChu1ek

Bzdurne porownanie? No i własnie to jest to o czym wczesniej napisalem ..Pozdro.

ocenił(a) film na 8
soglif3

Skończył się argumenty co??

ocenił(a) film na 7
WujekChu1ek

Nie,po prostu ta rozmowa nie ma sensu bo jestes na innym poziomie swiadomosci.

ocenił(a) film na 8
soglif3

Ty z kolei wszedłeś już w inną gęstość astralną.. Nie jestem debilem i wiem kiedy jakiś dzieciak zadaje idiotyczne pytania a ty go bronisz ok, to może ty jesteś na innym poziomie świadomości...

ocenił(a) film na 7
WujekChu1ek

Jestem. Na poziomie gdzie wszyscy wiedza,ze nie ma głupich pytan.Na Twoim tego jeszcze nie znaja.Ale przyjdzie czas,ze poznaja.

ocenił(a) film na 8
soglif3

Konwersacja z tobą nie ma większego sensu, pozostawiam więc świat bajek razem z twoją egzystencją i świadomością...

ocenił(a) film na 7
WujekChu1ek

Dobranoc.

ocenił(a) film na 8
soglif3

W twojej wyimaginowanej rzeczywistości pewnie jest noc więc, dobranoc...

ocenił(a) film na 5
soglif3

Jeśli założę rolki i jedną nogę położę na jednej szynie, drugą na drugiej i złapie te druty na górze to czy pojadę jak tramwaj?

ocenił(a) film na 7
mati999999999

Nie wiem .Sprobuj.

ocenił(a) film na 9
soglif3

Nosorozec np lol.

ocenił(a) film na 7
misgumis

Nosorozec ma dwa rogi....

ocenił(a) film na 9
soglif3

O lol stary do lekarza sie udaj.

ocenił(a) film na 8
misgumis

NOsorożec ma 2 rogi, ale do lekarza by mu się przydało zajść nie ma co:P
http://pl.wikipedia.org/wiki/Plik:Nosorozec.jpg i nie te na głowie, bo to uszy:P

ocenił(a) film na 9
WujekChu1ek

A 3 rogow nie ma lol. Ja wiem ze skonczenie 3 klas szkoly podstawowej to moze byc problem ale jak juz uzywasz internetu uzyj mozgu wpisz sobie nosorozec w google i poczytaj.

ocenił(a) film na 8
misgumis

A czy ja cię obrażam buraku je...ny???

ocenił(a) film na 8
misgumis

" W okolicy nosowej jedno lub dwa rogowe wyrośla, pierwsze osadzone na kości nosowej, drugie (jeśli występuje) na kości czołowej." Naucz korzystać się z mózgu matole a za obsługę komputera po studiach bo widzę, że ci to nie służy dzieciaku...

ocenił(a) film na 7
WujekChu1ek

"A czy ja cię obrażam buraku je...ny???"

ocenił(a) film na 7
misgumis

To ja jestem lekarzem.

ocenił(a) film na 8
soglif3

Nie obraziłem go w ogóle, tylko zażartowałem sobie a on mnie na zwyzywał więc nawyzywałem go od buraków bo tak się nie robi.
Ps. Zauważ, że lekarze nie są robotami i też czasem chorują a tu cię pewnie zaskoczę, nawet umierają uuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 5
soglif3

Spróbuję i ja:
"Czy jeśli stanę na torach, a rękami złapię się trakcji, to czy pojadę jak tramwaj?"

ocenił(a) film na 7
Hoodzielec

jak Pendolino prosto do trumny

ocenił(a) film na 5
soglif3

hehe, dobree...

ocenił(a) film na 4
WujekChu1ek

Nie da się zabić Galaktusa.... albo raczej chmury którą tutaj był eee... W komiksach pan G. zawsze był wysyłany do innych wymiarów, bo to jedyny sposób by go powstrzymać a tu po prostu se Pękł jak Balon x)

ocenił(a) film na 1
WujekChu1ek

uahahahaha!

ocenił(a) film na 8
Pysio674

Oryginalnie Silver Surferowi ziemia przypominała jego rodzinną planetę i zawarł pakt z Galaktusem, że już więcej nie zobaczy swojej planety, żeby ją uratować podobnie zrobił z ziemią, i galaktus skazał go na męki na ziemi, jakoś tak to było.

ocenił(a) film na 8
WujekChu1ek

Wróć mój błąd, za przeciwstawienie się galaktusowi podczas pożywiania się ziemią galaktus odesłał jego planetę w zakątki wszechświata gdzie nie mógł jej odnaleźć i zostawił mu jego moce...

ocenił(a) film na 9
Pysio674

Rany ale hejtujecie. Film był dobry, na prawde dobry. Sam dobór aktorów jest już genialny każdy pasuje do charakteru postaci, Pochodnia jest cwaniakiem który wyrywa laski, pasuje idealnie ma fajną umiejętność która pasuje do osobowości, doktorek jest mózgiem ale umiejętność ma słabą wielkie mi halo jedynie się rozciąga nuda jak i sam naukowiec, mięśniak jest jaki jest a o dziewczynie nie musze pisać więcej niż Jessica Alba :D to ma być czysta rozrywka. Jeśli chodzi o surfera to wydaje mi się, że tak jak było z każdą inną rzeczą po prostu zamienił galaktusa na energię i zmagazynował ją w desce :D

ocenił(a) film na 8
gamer512

Znasz w ogóle pojęcie, definicje słowa hejtować?? Jeżeli nie to może jej nie używaj, bo ani ja ani założyciel tematu tego nie robiliśmy, wyjaśniałem mu co się stało w filmie to wszystko.
Kolega dał 8/10 Ja dałem również taką samą ocenę więc po ch..j mielibyśmy hejtować ten film jak nam się podobał!!!!!!!!!!!!!????????????????????

ocenił(a) film na 9
WujekChu1ek

ale sie spinasz. Jesli myslisz ze dostawianie wulgaryzmow sprawia ze jestes fajniejszy to pomyliles bajki. Moim zdaniem pytanie autora wątku było bardziej w poważnym stylu i chyba odpowiedź której mu udzieliłeś nie wydała się zadowalająca z resztą wyraził to w komentarzu, więc wtrąciłem swoje przemyślenie na ten temat. Chciałeś być smieszny, wyszło jak zawsze, przykro mi :(

ocenił(a) film na 8
gamer512

Zadał oczywiste pytanie, nawet dziecko by wiedziało co Surfer zrobił, po co zadawać tak idiotyczne pytania?? Dałem idiotyczną odpowiedź. I nie nie spinam się, raczej irytuje mnie coś takiego jak twoja postawa, próbujesz udawać jakiego bystrzaka co pozjadał wszystkie rozumy używając słów których nawet nie znasz a na dodatek próbujesz mnie obrazić co totalnie ci nie wychodzi. Weź niech ci mama poczyta słownik wyrazów obcych na dobranoc czy coś panie "inteligjeńcie"

ocenił(a) film na 9
WujekChu1ek

To, że ktoś używa większego zasobu słów niż przeciętny Kowalski wcale nie musi oznaczac ze uwaza sie za alfe i omege. Po prostu spotkalem sie juz na tym forum z roznymi dziwnymi i czesto banalnymi pytaniami ktore kogos nurtowaly i zawsze znajdowala sie na nie odpowiedz ale pierwszy raz spotykam sie z takim zachowaniem jak twoje a przeciez zasady dobrego zachowania sa proste. Jesli nie masz nic do powiedzenia to milcz zamiast glupio gadac. Tu sie ocenia filmy i odpowiada na watpliwosci zwiazane z ich trescia, scenami, dialogami i tlumaczniem czy pozornymi albo faktycznymi niescislosciami. Od trollowania i bycia smiesznym sa inne fora. Poszukaj bo jak widze bardzo by ci to pomoglo :D
P.S. podtrzymuje swoja radę, nie spinaj sie ;)

ocenił(a) film na 8
gamer512

Jeżeli używasz większego zasobu słów niż przeciętny 'kowalski" to musisz ich także używać z głową a nie bezmyślnie i czytać ze zrozumieniem też by się przydało. A to, że jest to portal filmowy bardzo dobrze wiem w końcu go współtworzę. Jeżeli o wychowaniu mowa to jestem dobrze wychowany, to, iż ktoś nie ma poczucia humoru to już inna sprawa.... I nie pisz mi tu żebym milczał, do starszych odnoś się z szacunkiem szczylu, bo podejrzewam, że jesteś głupio-mądrym 12-14 latkiem z przerośniętym ego. PA

ocenił(a) film na 9
WujekChu1ek

Widzisz internet ma to do siebie, że nie wiemy kto siedzi po drugiej stronie ale zapewniam cię, że nie jestem szczylem i na pewno nie mam 12-14 lat. Chciałbym tylko wiedzieć w którym miejscu okazałem Ci brak szacunku o który tak bardzo się oburzyłeś? Jeśli chodzi o zasób słów to bądź tak miły i przeczytaj jeszcze raz całą dyskusję i powiedz, że nie miałem racji mówiąc, że hejtujesz?? Cała dyskusja sprowadziła się do tego, że ja odpowiedziałem na pytanie autora wątku przy okazji nierozważnie używając słowa 'hejtować' co wywołało twoje niezmierne oburzenie (dziwne bo tak reaguje większość osób które czują się winne) i całość zamiast być dobrym materiałem na przyjemną lekturę o zakończeniu filmu stała się potyczką słowną w której ja przytoczyłem swoją 'złotą' myśl o milczeniu (dziwne, że znowu poczułeś się nią strasznie dotknięty) a ty bez jakiej kolwiek poszlaki nawet określiłeś mój wiek (jasnowidz jakiś czy co??). Też uważam, że powinniśmy zakończyć tą dyskusję bo ani ja nie przekonam Ciebie, że "Jesli nie masz nic do powiedzenia to milcz zamiast glupio gadac" a ty nie przekonasz mnie, że twój post był dowcipem. PA

ocenił(a) film na 8
gamer512

K...wa dzieciaku oceniłem film 8/10 to jak mogę go hejtować!!!!?????? Oto pytanie za 100 punktów!!!!!!!!

ocenił(a) film na 9
WujekChu1ek

juz pisałem po 1) nie dzieciaku a po 2) nie sprawdzałem jak oceniałeś ten film bo ie jest mi to do szczęscia potrzebne. Hejt to nie tylko jawna niechęć w postaci "buu ale dretwy chlam, nie ogladajcie tego" ale tez komentarze sakrastyczne. Pisanie ze ktos komus sprawdzil czy ma zdrowa prostę nie nalezy do nalepszych sposobow wyrazenia wasnego zdania. Zasady na forum są PROSTE, piszesz jesli masz do powiedzenia cos konstruktywnego. Jesli twoja odpwiedz nic nie wnosi to powinienes ja zachowac dla siebie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem