PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=539042}

Fantastyczna Czwórka

Fantastic Four
2015
4,8 50 tys. ocen
4,8 10 1 50491
3,2 23 krytyków
Fantastyczna Czwórka
powrót do forum filmu Fantastyczna Czwórka

http://www.heroesmovies.pl/index.php?page=article&id=6972 Jeżeli Doom będzie kobietą to nie ruszę tego. Będzie gniot.

ocenił(a) film na 1
BluRay2012

Ziew... Niepotwierdzone plotki, domysły, przypuszczenia. NUDA.

Wygląda to na informacje w rodzaju "Cranston zostanie Lexem Luthorem, na 100%, ma już podpisany kontrakt.. " itd. Wiadomo jak to się skończyło.

To już bardziej wiarygodna wydaje się informacja o Annihilusie -> http://www.comicbookmovie.com/fantastic_four/news/?a=94075

zombie001

SPOILER Najpierw Pheonix schizofreniczka potem Deadpool z zaszytymi ustami następnie Mandaryn aktor SPOILER a teraz Doom kobietą?!!!!!! No ile można

użytkownik usunięty
GdenerationX

A Johny ma być czarny.

ocenił(a) film na 4

I będzie, tu masz obsadę - http://www.bleedingcool.com/2014/02/20/the-new-fantastic-four-cast-have-been-sel ected-teller-mara-bell-and-jordan/

użytkownik usunięty
Himiteshu

Wiem czytałem newsa na filmweb.Zaczyna mnie już to męczyć.

ocenił(a) film na 4

Czemu?

użytkownik usunięty
Himiteshu

Skoro Luthora chcieli zrobić na czarnego to nie dziwne.Ja wole trzymać się orginalnego podejścia do pewnych rzeczy.Ciekawe jak będzie wyglądać rodzinka Stormów ojciec czarny,matka biała?A tak swoją drogą wiadomo kiedy Igrzyska Śmierci w pierścieniu ognia na dvd?Może się orientujesz.

ocenił(a) film na 4

Rodzinka Stormów? Aha, że rodzice ich? Nie, nie oglądałem drugiej części i pierwsza niezbyt mi się podobała

użytkownik usunięty
Himiteshu

Miałem na myśli rodziców.Od zawsze byli biali więc ciekawe jak to wytłumaczą i czy w ogóle.

ocenił(a) film na 5
Himiteshu

Jak biala i czarny moga byc rodzenstwem (to byloby mozliwe gdyby byli przyrodnik, ale mieli wspolnych rodzicow).

Brakuje tylko, żeby Kapitan Ameryka miał kostium w kolorystyce flagi Niemiec

ocenił(a) film na 4
GdenerationX

A co jest złego w czarnoskórym bohaterze? Nawet jeśli Johnny był biały. Electro też jest czarnoskóry w filmie i luz. Bane powinien byc meksykańczykiem a Ra's al ghulz w batmanie grać azjata. Jakoś nikt nie narzeka

ocenił(a) film na 5
Himiteshu

W takim razie Sue tez powinna byc czarna.

ocenił(a) film na 4
zombie001

Fajnie byłoby zobaczyć Annihilusa :)

ocenił(a) film na 5
BluRay2012

Jak Doom moze byc kobieta?! Jesli to ma byc kolejna czesc filmu, a Doom bedzie kobieta, to by moglo oznaczac operacje zmiany plci. Moga wprowadzac zmiany w adaptacji komiksow na filmy, ale bez przesady. Nie obczajam tego calego gender.

ocenił(a) film na 4
keteek

Wiesz ze to bedzie reboot nie?

ocenił(a) film na 5
Himiteshu

Nie. Z tego co wiem to Doom byl kiedys czlowiekiem.

keteek

Nie robot, tylko reboot czyli restart. Poza tym te plaotki zostały już zdementowane, a Dooma zagra Toby Kebbell.

BluRay2012

*plotki

ocenił(a) film na 5
BluRay2012

Moj blad. To przez niedoczytanie i stare informacje.

ocenił(a) film na 4
keteek

To fajnie by było jak nastepnym razem cos poczytasz zanim sie wypowiesz :)