PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=539042}

Fantastyczna Czwórka

Fantastic Four
2015
4,8 50 tys. ocen
4,8 10 1 50491
3,2 23 krytyków
Fantastyczna Czwórka
powrót do forum filmu Fantastyczna Czwórka

Dziwne

użytkownik usunięty

Przecież Johnny Storm i Sue Storm to rodzeństwo więc jakim cudem on jest czarny a ona biała (chodzi mi o kolor skóry ) p.s. nie jestem rasistką.
To trochę dziwne O.o

ocenił(a) film na 7

Matka biała, ojciec czarny i tak wyszło;p proste

Mozzaj

hahah ta. A co to losowo kolor skóry dostali? Jakby matka była biała ojciec czarny to dzieci byłyby jasno czarne. proste

ocenił(a) film na 4
Anakin_Skywalker

jasno czarne....... matko....

Unibet_78

to było ironiczne stwierdzenie, córko

Anakin_Skywalker

mam mozliwe opcje :
Johnny lub Susie - ltores z nich noglo byc adoptowane
susie to dziecko z poprzedniego zwiazku
wybuchl pozar i Johhny sie spalil
Johnny zadal sie z bolcem z filmu ' chlopaki nie placza' ktory gadal ze chcialby byc czarny

dawid10809

dwie ostatnie opcje najbardziej mi się podobają :D

Anakin_Skywalker

kolejne opcje
Johnny przedawkowal marsjanki - uratowali go.ale do konca zycia zostanie czarny
Johnny pomylil czarne frugp z czarnym pigmentem

dawid10809

Skoro promieniowanie kosmiczne zamieniło Bena Grimma w Thing, to niech zamieni blondynka w czarnego :) To byłby wspaniały scenariusz i zapewniłby mi kupę radochy.

AFBerserker

Sorry za to że odpisuje niezbyt szybko ale nowy wygląd fw jest nie do ogarnięcia. A może..to promieniowanie zmieni Reeda w 100% faceta ?

heheh ... zajebiste jest to podpieranie się, asekuracja "Nie jestem rasistką! Naprawdę nie! nie! NIEEE!"
ta debilna poprawność polityczna. Bo przecież murzyn nie jest czarny. Nie wolno tego mówić.
Ops czyżbym użył słowa murzyn?! Nie jestem rasistą! Nie wiedziałem że jest zakazane! Prosze nie zaciągajcie mnie do łagrów dla rasistów... Czy słowo gej tez jest już w słwoniku wykreślonych? Bo wiem że pedał już tam trafił. Niedługo pies poczuje się urażony gdy go nazwiemy psem...

Oczywiście nie naśmiewam się z Ciebie tylko z tego jak działa ten kretynizm,,, że normalny człowiek musi na wszelki wypadek napisać że jest normalny mimo, że nic nie napisał obraźliwego. Rzygać się chce taką hipokryzją. Ot taki mały wywód nie na temat :)
pozdro

użytkownik usunięty
air87

Tak wolałam się podeprzeć stwierdzeniem "Nie jestem rasistką " niż potem przewijać komentarze typu czary czy murzyn to obraźliwe nazwa człowieka i że powinnam napisać Afrykanin . Po prostu wolałam oszczędzić czasu i sił .
Również pozdro

ocenił(a) film na 5

Pewnie żaden porządny aktor nie chciał wystąpić w tym filmie, to wzięli to co mieli pod ręką:D

Eph

Może go wybielą komputerowo :D.

ocenił(a) film na 1

Hahah moja teoria jest taka, był biały zanim został ludzką pochodnią, potem zabawy z ogniem sprawiły, że mu się lekko skóra przypiekła i voila, jest czarny :D

jest jeszcze jedna z opcji

w wielu filmach produkcji amerykańskiej jest obowiązkowo murzyn/czarny/Afroamerykanin, JEDNAK często jako pierwszy ginie

ocenił(a) film na 5
raju69

czyli tzw. murzyn biurowy. nie ważne, co robi, gdzie mieszka i co je na śniadanie. WAŻNE, BY BYŁ!

kryslav

Murzyn 3P .Przynieś podaj pozamiataj

ocenił(a) film na 2

A ja mam inną opcję jeszcze ... jak wiadomo ten film ma mieć niewiele wspólnego z komiksem także moja opcja brzmi następująco:
W obsadzie filmu pojawi się Reg E. Cathey (nie wiem kto to ale jest ciemnoskóry :P ) i zagra niejakiego Dr Franklina Storm'a ... skoro jest ciemnoskóry to pewnie będzie ojcem żywej pochodni (te same nazwiska) co za tym idzie możliwe że miłość nie rozgorzała między Mr Fantastic i Niewidzialną Kobietą tylko między nią a żywą pochodnią, ożenili się i tak mamy Sue Storm, która przejęła po prostu nazwisko po mężu :P

ocenił(a) film na 5

Podano nieoficjalnego spoilera, wg. którego Sue jest adoptowana.

ocenił(a) film na 3
fabcio93

To, że jest adoptowana to już było wiadome od dawna. Nienawidzę, jak zmieniają kanon. 'Czarna' pochodnia. Ben wygląda jak jakaś picza, a Sue jest po prostu brzydka. Doom nie jest Doomem tylko jakimś Damasznikov. Popsuli i gówno z tego wyjdzie.

robert163

Fantastyczna 4 i tak była gówniana w chwili wyjścia pierwszej części. Jak lubię filmy o super bohaterach, to "4" zawsze kojarzyła mi się źle.

W hoolywood można wszystko! :D pomijając śmieszny, tragiczny i zarazem wkurzający wybór czarnoskórego aktora to mówiąc też o całej reszcie, porażka świata! Proponuję zmienić tytuł filmu na "Dzieci Fantastycznej Czwórki" lub "Nie-fantastyczna czwórka" ! :)