PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=539042}

Fantastyczna Czwórka

Fantastic Four
2015
4,8 50 tys. ocen
4,8 10 1 50491
3,2 23 krytyków
Fantastyczna Czwórka
powrót do forum filmu Fantastyczna Czwórka

Johnny

ocenił(a) film na 3

Nie jestem rasistą, ale uważam, że Johnny powinien zostać biały i być normalnie sporewniony z Susan. Czy myślicie, że czarnoskóry Human Torch przejdzie ?

Totemus

chyba tylko na głębokim południu USA gdzie płonący czarny jeszcze u kilku osoób wzbudzi spore zainteresowanie :D
a tak na serio nie śledzę na bierząco nowych wersji komiksowych wiec nie wiem czy nie pojawił się i takiej wersji. Jesli film będzie przyzwoity i "jeśli chłop nie uwali roli marną grą" pewnie postać przejdzie tak jak nowy Nick Fury (choć nadal brakuje mi Hoffa :D )sie przyjął. Choć nie jestem fanem takich kolorystycznych zmian ( czarny brat białej blondyny .... please).

ocenił(a) film na 5
yoda8

no troche naciagane..;p powinni Susan tez czarna zrobic i bylo by po problemie ;D

kebi17

No, jakąś fajną czekoladkę i rodzynki pomarańczki.

ocenił(a) film na 4
Totemus

Pewnie Johnny będzie mężem Sue

ocenił(a) film na 3
Himiteshu

Taaa .... Napewno
Jesli mieli by odebrać Reed'owi, Sue to nawet nie tworzyliby tego filmu, bo kto by poszedł na taką zmianę treści

ocenił(a) film na 1
Totemus

Ci którzy w życiu nie czytali FF, czyli jakieś 90-95% osób, które pójdzie na ten film :)

ocenił(a) film na 4
Totemus

Ja bym poszedł

Totemus

Za duzo tych murzynow w filmach, ja bojkotuje ten film.

Totemus

No ludzie, na logikę, jak się coś pali, to później jest czarne...

simgog

Szczerze bez docinków - Przez ciebie nie mogę przestać się śmiać. (To nie "hejt")

użytkownik usunięty
Totemus

Żyjemy w tak chorych czasach że przed uzasadnioną krytyką decyzji obsadowych trzeba koniecznie podkreślać, że się nie jest rasistą. :-)

ocenił(a) film na 3

Gdybym nie podkreślil to sypneła by sie na mnie fala hejtów a rasista nie jestem

Totemus

A ja jestem i się tego nie wstydzę :).

ocenił(a) film na 3