6,8 7,9 tys. ocen
6,8 10 1 7932
4,5 4 krytyków
Fatalna namiętność
powrót do forum filmu Fatalna namiętność

Oskarżony o mordrerstwo córki generała w komunistycznych Chinach, spaceruje sobie w garniturze ze swoją panią adwokat po mieście! Mają znakomite humory, grają sobie na fortepianie, wszystkie dźwi stoją przed nimi otworem, wszyscy z nimi współpracuja, udostępniają dane itd... . Szlachetny Richard któremu życie nie miłe, poświęca się dla swojej pani adwokat, która zapewne zostanie kiedyś nowym przywódcą narodu chińskiego. Chiny to jednak wspaniały i sprawiedliwy kraj!

użytkownik usunięty
einhander

ha ha skoro ten film cię zawiódł,to dlaczego oceniłeś go na 10 czegoś tu nie rozumie.

a któryś oceniłem niżej? zaznaczam które oglądałem, bez oceniania hahaha

einhander

Teraz się nie dziwie dlaczego niektóre filmy mają takie wysokie oceny, a tak naprawdę nie warto ich oglądać.

Nilla

No faktycznie moje oceny strasznie zawyżają ogólną ocenę filmu. Ale ok, nie spodziewam się po dziewczynie myślenia.

einhander

To jak chcesz zaznaczyć, co oglądałaś/łeś, to nie dajesz 10, tylko zaznaczasz, że oglądałaś/łeś bez oceny, tak się da

Gryzuman

kiedyś tak nie było, a przyzwyczajenia ciężko zmienić.

ocenił(a) film na 7
einhander

taaa no niezłe te Twoje oceny. A po co serduszka jeszcze przy wszystkim?

Eleonora

bo kocham filmy <3

einhander

brak mi słów

neutralize

Fajny film- mi się podobał.

ocenił(a) film na 3
einhander

na przyszłość to jak chcesz sobie odznaczyć że już oglądałeś bez oceniania to po prostu wklep przycisk że cię nie interesuje i nie chcesz ponownie oglądać! I ta opcja to istnieje już od dawna, a nie dopiero od czasu gdy zrobili rewolucję w układach stron na FilmWeb.

gandalfszalony

nie mów mi co mam robić!

einhander

Po tym co piszesz widać, że nie warto z Tobą dyskutować. Po prostu taki mały chińczyk jesteś.... Mimo to pozdrawiam

gimi

Bardzo się cieszę, bo ja również sądzę że z tobą nie warto dyskutować. Więc nie pozdrawiam i ciągnij się ...

einhander

I ta Twoja odpowiedź potwierdza to co napisałem powyżej. Co znaczy "ciągnij się"?

gimi

To znaczy: jesteś durniem. Bez odbioru tłuku.

einhander

Daję Ci 10/10 a nawet 20/10, jesteś super. Tylko dlaczego jesteś z Trójmiasta? :)

ocenił(a) film na 4
einhander

wymusiliby z niego przyznanie sie torturami i koniec

ocenił(a) film na 7
Hania_19

Bzdura, to nie czasy Mao Zedonga

ocenił(a) film na 7
einhander

Chiny to kraj gdzie skazywanie na smierc urzednikow panstwowych to norma, nie raz slyszymy o skazaniu za cos syna generała itd. lub jakiegos generała za korupcje rozstrzeliwuja.

To nie sa czasy Mao Zedonga, Chiny sa juz komunistyczne tylko z nazwy, na poziomie lokalnym z punktu widzenia osoby fizycznej panuje tam zaawansowany kapitalizm, na poziomie krajowym tez funkcjonuje gospodarka rynkowa...

Chiny po reformach Deng Xiaopinga staly sie panstwem dosc praworządnym, Mao wyznaja tylko jakies staruchy itd.

Zreszta mówimy o kraju gdzie bogactwo spoleczenstwa zwiekszyło sie kilkadziesiat krotnie od reform deng xiaopinga, w najwiekszych Chinskich miastach nie ma juz nawet biedy, srednia zanizaja biedne prowincje ktore z kolei tez bardzo szybko sie rozwijaja.