PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106385}
7,5 20 tys. ocen
7,5 10 1 19764
5,0 6 krytyków
Final Fantasy VII: Advent Children
powrót do forum filmu Final Fantasy VII: Advent Children

Tak, trak juz za parę dni premiera Finala ale wraz z jej zbliżaniem sie coraz częściej nachodza mnie myśli skąd wziąść film ? Czy będzie puszczany w kinach ? Podejrzewam, że szybko znajdzie się w internecie gdzie będzie można go zassać a skąd wy weźmiecie film, czy tak jak ja ?

użytkownik usunięty
RiP_4

światowa premiera jest 15 ja chyba poczekam aż wyjdzie wersja na dvd w europie w Polsce mam taką nadzieję a jaj nie to wysyłkowo przez neta -MARI

użytkownik usunięty
RiP_4

i jeszcze jedno-mam nadzieje że będzie film dostępnty w wypożyczalniach ale tak czy siak zdobęde go-MARI

No...Ja też zdobędę, mam tylko a little problem.. nie mam odtwarzacza DVD a na VCD chyba mi nie sprzedadzą, tak więc nic innego mi nie pozostaje jak sciągnąć z netu...

RiP_4

I jak tam z premierą??? Znowu przesunięta???

Michal1992

Podobno na wiosnę ma wyjść, tak słyszałam..

ocenił(a) film na 7
Ayu_rin

na ktora wiosne niby? na ta ?? heh.... nie wierze....

psia_kosc

no wlasnie na ktoro wiosne bo nei chce mi sie wierzyc ze w ta

Soul_Taker

Wcale nie musicie wierzyć...Ale ptaszki ćwierkają, ze w tę wiosnę bracia i siostry.

ocenił(a) film na 7
Ayu_rin

no oby te ptaszki miały racje.... bo kila byloby sie nastawic a tu taki klops.... :/

psia_kosc

Hm... skąd zdobyć film? Proste:-) Od czego jest Soul Seek lub e-Mule?

Biala_orchidea_1986

Od czego sa wszystkie programy peer-to-peer?! Ja mam tylko jeden program, który działa, reszta zablokowana przez firmę internetową, mam nadzieje, ze będzie jeszcze działał, kiedy FF wreszcie zostanie wydany.