Kilka ptaków trzyma jednego i łamią mu skrzydło, to ma być bajka dla dzieci? Wychodzisz z kina w fatalnym nastroju. Dzieci w kinie płakały 2/3 filmu czy to normalne?! Ta „bajka” powinna być puszczana +18.
Zacznijmy od tego, że to nie "bajka dla dzieci", a wnioski powinny się same nasunąć ;)
Właśnie. Już po samym zwiastunie widziałam, że lepiej nie zabierać na to dzieci. Na sali kinowej widziałam głównie dorosłych i trochę młodzieży. To, że coś jest animowane nie znaczy, że można na to zabrać maluchy
To już twoja wina, a nie filmu :). Wystarczyło przeczytać opinie i zobaczyć zwiastun :).
To jest życie. Ja byłem na seansie gdzie było sporo dzieci i oglądały w ciszy jak zaczarowane. Świetna okazja do rozmów i wysłuchania ich interpretacji.
Ocena 1 dla filmu tylko dlatego, że spodziewałeś Disneya "bo animowane" świadczy jedynie o Tobie, a nie o filmie....szczególnie jeśli zapamiętałeś tylko scenę ze skrzydłem. Chociaż może jest szansa, że dzieci w kinie coś zrozumiały z tego filmu, bo tobie się nie udało.
Jeżeli osoba zakładająca temat nie zrozumiała to tym bardziej dzieci nie zrozumieją. Samego filmu nie oceniam, bo nie oglądałem.
To twoja wina, a nie filmu, a już na pewno nie jest to powodem oceny 1. Jesteś po prostu głupim trollem.
Chyba tak, my byliśmy dziś całą rodziną w malym kinie. Obydwie córki jeszcze w podstawówce. Na sali był jeszcze tata z dziećmi i babcia z wnukiem czy wnuczką. Nikt nie plakal. Jedynie grupka nastolatków po filmie marudziła, że film nudny. Nie załapali klimatu. Trudno.
Chciałabym, żeby to był troll ale niestety ludzie z przedstawioną w tym komentarzu mentalnością istnieją i to w niemałej ilości.
bajka dla dzieci? skad ty czlowieku bierzesz informacje o filmach? z tv republika? ogarnij się. czasem lepiej milczeć i tylko wyglądać na idiotę