8,5 1 milion ocen
8,5 10 1 1030704
7,9 76 krytyków
Forrest Gump
powrót do forum filmu Forrest Gump

średniak

ocenił(a) film na 7

Film ani dobry ani zły taki sobie ale rewelka to za dużo .Chociaż może się myle postać mi si
troche nie podobała a raczej główne zastrzeżenia to postać jaką grał dziecko chore
umysłowe i to w pewnym sensie jak dlamnie zaniża film ,nie mam smaku do takich filmów
troche zasztywna postać w filmie jak dla mnie a może oto im chodziłoTak czy siak 6,5 dam
mu ale rewelka to to nie jest :)

cukierek19900

Nie lubisz ludzi opóźnionych w rozwoju, czy zwyczajnie nie zrozumiałeś/aś filmu i przekazu jaki za sobą niesie? Co do roli Hanksa, uważam ją za najlepszą w jego karierze, za którą całkowicie zasłużenie otrzymał Oscara.

ocenił(a) film na 7
marcin261287

Zgadza się nie lubi ludzi może nie opóźnionych w rozwoju ale bardziel ludzi których spotkał zły los nie znosze takich filmów w telewizji .Np ostatnio fajny film akcji leciał na polsacie więc mówie mamo cykaj kanał a ona na to ja oglądam i ogląda człowieka bez nóg i rąk.Po prostu nie lubie jak człowieka kalectwo od rzeczywistniają na filmie już bardziej bym wolał człowieka bez nóg i rąk ,kapitana jakiegoś okrętu z carną banderą krótko mówiąc i przechodząc do meritum odpowiedzi lubie filmy w których człowieka ukazują za postać która walczy o swoje jest twardy i nie załamuje się.Nie lubie brzdękania ludzi o tym co ich spotkał los każdy ma co ma .Nie trawnie mi się roi w żołądku jak leci taki film omijam go .Oczywiście Foresta pooglądałem bo film nieukazywał jego krzywdy ale tego co wysiłkowi osiągnął.
A oglądanie filmu to mnie boli albo nie mam nóg i rąk pomóżcie nie trawie takiej tematyki i jeszcze jakaś muzyka do tego.Nie każdy może lubić oglądać kalectwo człowieka i ja do takich osób należe :)

cukierek19900

Najwyraźniej jesteś za młody, i taka tematyka nie dla ciebie. Dorośniesz, to zrozumiesz może.

ocenił(a) film na 7
marcin261287

moZE :)

użytkownik usunięty
marcin261287

''Dorośniesz, to zrozumiesz może.''
tu nie ma do czego dorastać, toż to przeciętne kino familijne jakich wiele, dorośniesz a zrozumiesz to

ocenił(a) film na 10
cukierek19900

Naprawdę dzieciaku nie zajmuj głosu twoje wypowiedzi tylko podkreślają twoją nie dojżałość...

ocenił(a) film na 7
Zyga152

Wiem że cię pojechałem ale daj se sianaa :))))

ocenił(a) film na 10
cukierek19900

Nie rozśmieszaj mnie...

ocenił(a) film na 7
Zyga152

ja ciebie to chyba na odwrót :))

Zyga152

Przyganiał kocioł garnkowi co ;)

ocenił(a) film na 10
marcin261287

A ty co lapsie? Pilnuj lepiej własnej dupy żeby cię palikot z grądzką nie dopadli...

Zyga152

Prymitywna odpowiedź godna prymitywa. Nie zaskoczyłeś mnie.

ocenił(a) film na 10
marcin261287

"Przyganiał kocioł garnkowi co ;) "