hashahahahaha, "stwierdzam zgon bo umar" itd, strzeliłeś sam sobie faila, być może specjalnie. Dzięki, sprawiłeś, że uśmiechnęłam się na ten wieczór.
Chciałem pokazać poziom przeciętnej osoby hejtującej Forresta,jak widzisz wystawiłem 10/10 :)
Mhm, to dobrze. Chociaż mogłeś napisać, że to specjalnie czy coś. Właśnie widziałam, że dałeś 10 i mi się coś nie zgadzało. Niemniej jednak, rozbawił mnie ten wątek. ;)
nie przesadzajmy, są filmy dużo bardziej hejtowane jak np. Titanic, gdyby było ich tak dużo to Gump nie byłby tak wysoko (i tak mnie dziwi czemu aż tak wysoko)
Jak dla mas,film jest rewelacyjny,natomiast Titanic to średniaczek.Nie ma co porównywać Camerona do Zemeckisa czy Darabonta.
Pod względem fabuły te trzy filmy: mam na myśli mile Darabonta (choć skazani są niewiele lepsi) Titanica no i forresta są bardzo podobne i właściwie się niewiele od siebie różnią (prosta fabuła z "ckliwymi" momentami). Jednak Titanic technicznie oba te filmy dosłownie miażdży.
Poza tym abstrahując od Titanica Cameron stworzył dwa świetne s-f czyli Obcego 2 i Terminatora (1 i 2).
''Nie ma co porównywać Camerona do Zemeckisa czy Darabonta.''
BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!!
PS. Pierwsze dwa ''Terminatory'' oraz ''Aliens'' rozkładają całą razem wziętą filmografie Zemeckisa i Darabonta
Powiem ci ze leszpego dowodu na swoja głupote jak skrytykowanie tego filmu nie mogles znalezc
Przeczytaj wszystkie moje w tym temacie wypowiedzi,takim postem udowodniłeś swoją głupotę:]
a borobisz ludzi w wała . Najpierw piszesz ze oceniasz film na 1/10 a pózniej okazuje sie ze w historii filmwebu masz ocenę 10/10.Wielkie mi mecyje.juz chyba żywcem nie masz się czym jarac
film dno? nie znam lepszej ekranizacji poruszającej problem aspergera. jeśli dla Ciebie to gniot, to straszny ignorant jesteś.
Nie spodziewałem się ,że tyle osób się zbłaźni.Tak jak 2 osoby wyżej musisz czytać uważnie.Przeczytaj cały temat post po poście i strzel facepalma.
Daj spokój stary, dla wiekszości filmwebowych krytyków filmowych pojęcia sarkazmu, ironii itp są obce wiec nie staraj się tłumaczyć każdemu z osobna bo to mission impossible:P tu masz przykład: http://www.filmweb.pl/film/Titanic-1997-187/discussion/SPOILER%21%21%21,1890440. Pozdro dla kumatych
Jestem kretynem.Trzeba czytać uważnie posty.Jakim trzeba być półgłówkiem ,żeby nie zauważyć ironii w moim temacie?Jeśli już jesteś tak niewrażliwy społecznie ,że wziąłeś to na serio to chociaż trzeba czytać posty i byś się dowiedział ,że ...a to sobie sam przeczytaj nie będą ułatwiał ci zadania.