8,5 1 milion ocen
8,5 10 1 1030665
7,9 76 krytyków
Forrest Gump
powrót do forum filmu Forrest Gump

Beznajdziejny

ocenił(a) film na 9

Gupi film daie 1/10 bo to DNO!!!!1111

ocenił(a) film na 9
Heroes222

tesz tak sondze

ocenił(a) film na 10
Heroes222

hashahahahaha, "stwierdzam zgon bo umar" itd, strzeliłeś sam sobie faila, być może specjalnie. Dzięki, sprawiłeś, że uśmiechnęłam się na ten wieczór.

ocenił(a) film na 9
DadaJaMajka

Chciałem pokazać poziom przeciętnej osoby hejtującej Forresta,jak widzisz wystawiłem 10/10 :)

ocenił(a) film na 10
Heroes222

Mhm, to dobrze. Chociaż mogłeś napisać, że to specjalnie czy coś. Właśnie widziałam, że dałeś 10 i mi się coś nie zgadzało. Niemniej jednak, rozbawił mnie ten wątek. ;)

ocenił(a) film na 5
Heroes222

czyli każda osoba hejtująca gampa ma rozdwojenie jaźni?

ocenił(a) film na 9
jankotelegazeta23

Każda tworzy multikonta.

ocenił(a) film na 5
Heroes222

nie przesadzajmy, są filmy dużo bardziej hejtowane jak np. Titanic, gdyby było ich tak dużo to Gump nie byłby tak wysoko (i tak mnie dziwi czemu aż tak wysoko)

ocenił(a) film na 9
jankotelegazeta23

Jak dla mas,film jest rewelacyjny,natomiast Titanic to średniaczek.Nie ma co porównywać Camerona do Zemeckisa czy Darabonta.

ocenił(a) film na 5
Heroes222

Pod względem fabuły te trzy filmy: mam na myśli mile Darabonta (choć skazani są niewiele lepsi) Titanica no i forresta są bardzo podobne i właściwie się niewiele od siebie różnią (prosta fabuła z "ckliwymi" momentami). Jednak Titanic technicznie oba te filmy dosłownie miażdży.
Poza tym abstrahując od Titanica Cameron stworzył dwa świetne s-f czyli Obcego 2 i Terminatora (1 i 2).

użytkownik usunięty
jankotelegazeta23

Dwunastu gniewnych ludzi - 5/10 niech to wystarczy za komentarz

użytkownik usunięty
Heroes222

''Nie ma co porównywać Camerona do Zemeckisa czy Darabonta.''

BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!! BAHAHAHAHAHAHAHAH!!!

PS. Pierwsze dwa ''Terminatory'' oraz ''Aliens'' rozkładają całą razem wziętą filmografie Zemeckisa i Darabonta

ocenił(a) film na 8
Heroes222

Powiem ci ze leszpego dowodu na swoja głupote jak skrytykowanie tego filmu nie mogles znalezc

ocenił(a) film na 9
maciekb80

Przeczytaj wszystkie moje w tym temacie wypowiedzi,takim postem udowodniłeś swoją głupotę:]

ocenił(a) film na 8
Heroes222

a borobisz ludzi w wała . Najpierw piszesz ze oceniasz film na 1/10 a pózniej okazuje sie ze w historii filmwebu masz ocenę 10/10.Wielkie mi mecyje.juz chyba żywcem nie masz się czym jarac

ocenił(a) film na 10
Heroes222

film dno? nie znam lepszej ekranizacji poruszającej problem aspergera. jeśli dla Ciebie to gniot, to straszny ignorant jesteś.

ocenił(a) film na 9
sokzrzuka85

Nie spodziewałem się ,że tyle osób się zbłaźni.Tak jak 2 osoby wyżej musisz czytać uważnie.Przeczytaj cały temat post po poście i strzel facepalma.

ocenił(a) film na 10
Heroes222

a skąd u licha ta pewność, że pisałam do Ciebie? i nie mów mi co mam robić..

ocenił(a) film na 9
Heroes222

Daj spokój stary, dla wiekszości filmwebowych krytyków filmowych pojęcia sarkazmu, ironii itp są obce wiec nie staraj się tłumaczyć każdemu z osobna bo to mission impossible:P tu masz przykład: http://www.filmweb.pl/film/Titanic-1997-187/discussion/SPOILER%21%21%21,1890440. Pozdro dla kumatych

ocenił(a) film na 9
DaMIaN_1988

uff choć 3-4 osoby nie debilowate w tym temacie

Heroes222

Jakaś nowa forma trollingu ?! ;p

ocenił(a) film na 8
Heroes222

głupi to jesteś ale ty.Radze pozostac w swiecie shreka i pottera.

ocenił(a) film na 9
maciekb80

Jestem rozczarowany poziomem intelektualnym 4 osób w tym temacie

ocenił(a) film na 10
Heroes222

sam jesteś głupi!!!
żal że tacy ludzie po świecie chodzą

ocenił(a) film na 9
kokok2000000001

Jestem rozczarowany poziomem intelektualnym 4 osób w tym temacie

ocenił(a) film na 10
Heroes222

no dobra. ty pierwszy. to kto następny?

ocenił(a) film na 9
kokok2000000001

ty razy 3.

ocenił(a) film na 10
Heroes222

i tak cię nie przebiję, nawet jakbyś mnie wymieniał milon razy

ocenił(a) film na 9
kokok2000000001

Jestem kretynem.Trzeba czytać uważnie posty.Jakim trzeba być półgłówkiem ,żeby nie zauważyć ironii w moim temacie?Jeśli już jesteś tak niewrażliwy społecznie ,że wziąłeś to na serio to chociaż trzeba czytać posty i byś się dowiedział ,że ...a to sobie sam przeczytaj nie będą ułatwiał ci zadania.