ze tak sie kurde zapytam. czy ten milioner Du Pont w czasie nocnych cwiczen z naszym Markiem S. to nic innego jak posuwanie zapasnika przez milionerka? czy ja mam jakies omamy? ja wiem ze zapasy to cialo do ciala i dwuznaczne pozycje ale czy tam aby nie bylo seksu !? przerwalem ogladanie na tej scenie...
Niektorym to sie chyba wszystko z seksem kojarzy. Ja tam zadnego seksu nie widzialem.
Rozumiem że to do mnie ? No po prostu odniosłem takie wrażenie - troszkę mnie kategorycznie powinienem sformułować zdanie. Bo generalnie nie widzę wszędzie seksu.
Niekoniecznie akurat do Ciebie. Do wszystkich, ktorych to interesuje. Po prostu ogladalem ten film w sobote, mam go jeszcze swiezo w pamieci i jestem zdziwiony, ze ktos w tej scenie widzi seks.
tak swoją drogą, łądnie teraz Onet zaspoilerował fabułą, że Du Pont zabija Schultza :D ja ogladajac nie mialem kompletengo pojecia o calej historii i wlaczylem film i moment zabicia byl zaskoczeniem dla mnie. ktos kto nie ogladal przeczyta na onecie i basta :D
gdzies w polowie filmu. Mark spi i budzi go John zeby potrenowac. sami, ciemno John lezy na nim pozniej scena zblizenie twarzy Marka i widac ze mu sie to niezbyt podoba.
Dla mnie jest oczywiste, ze scena z posapujacym milionerekiem, ocierajacym sie, leżącym na swoim podoopiecznym podczas "nocnych zapasow" byla sugestią, symulacja stosunku homoseksualnego.