6,4 37 tys. ocen
6,4 10 1 37116
6,9 47 krytyków
Foxcatcher
powrót do forum filmu Foxcatcher

ze tak sie kurde zapytam. czy ten milioner Du Pont w czasie nocnych cwiczen z naszym Markiem S. to nic innego jak posuwanie zapasnika przez milionerka? czy ja mam jakies omamy? ja wiem ze zapasy to cialo do ciala i dwuznaczne pozycje ale czy tam aby nie bylo seksu !? przerwalem ogladanie na tej scenie...

Freddie

mniejsza z tym. film dobry i tyle. nie przesadzajcie z tymi oscarami bo to bylaby kpina. 7/10

ocenił(a) film na 7
Freddie

Tak. Był seks.

majtiks

to nie dziwne ze krytykom sie podoba... homoseksualizm.

ocenił(a) film na 7
majtiks

Niektorym to sie chyba wszystko z seksem kojarzy. Ja tam zadnego seksu nie widzialem.

ocenił(a) film na 7
Alex_de_Large

Rozumiem że to do mnie ? No po prostu odniosłem takie wrażenie - troszkę mnie kategorycznie powinienem sformułować zdanie. Bo generalnie nie widzę wszędzie seksu.

ocenił(a) film na 7
majtiks

Niekoniecznie akurat do Ciebie. Do wszystkich, ktorych to interesuje. Po prostu ogladalem ten film w sobote, mam go jeszcze swiezo w pamieci i jestem zdziwiony, ze ktos w tej scenie widzi seks.

Freddie

tak swoją drogą, łądnie teraz Onet zaspoilerował fabułą, że Du Pont zabija Schultza :D ja ogladajac nie mialem kompletengo pojecia o calej historii i wlaczylem film i moment zabicia byl zaskoczeniem dla mnie. ktos kto nie ogladal przeczyta na onecie i basta :D

Freddie

która to scena?

Justyna_0288

gdzies w polowie filmu. Mark spi i budzi go John zeby potrenowac. sami, ciemno John lezy na nim pozniej scena zblizenie twarzy Marka i widac ze mu sie to niezbyt podoba.

ocenił(a) film na 7
Freddie

Tak to jeden z głównych problemów głównego bohatera o ile nie najważniejszy.

Freddie

Nie, nie bylo.

ocenił(a) film na 7
Freddie

Też się właśnie nad tym zastanawiałem, ale mi się wydaje, że tam nic nie było.

Freddie

Dla mnie jest oczywiste, ze scena z posapujacym milionerekiem, ocierajacym sie, leżącym na swoim podoopiecznym podczas "nocnych zapasow" byla sugestią, symulacja stosunku homoseksualnego.

ocenił(a) film na 5
Freddie

też mam ten sam dylemat. akurat na tej scenie pojawiły się reklamy a potem już było co innego i nie wiem do końca co w tym urywku widziałem. jeśli seks to by to coś wyjaśniało w tym filmie w końcu