5,3 57 tys. ocen
5,3 10 1 56844
3,5 14 krytyków
Francuski numer
powrót do forum filmu Francuski numer

Spodziewałem się jakiegoś chłamu, a tu taka niespodzianka. Polecam, jest się z czego pośmiać.

ocenił(a) film na 10
PanSlaw

Dołączam się do słow pochwały. Francuski numer to naprawdę kawał dobrego kina.

ocenił(a) film na 10
dance_3

Bez Pana Frycza nie byłby w połowie tak dobry.. Ale tak to daje 10 :))

jjjj_2

Pewnie ze świetny :) Całe szczescie jest jeszcze kilku polaków ktorzy potrafia sie smiać :) trzymajmy sie razem hehe ;)

ocenił(a) film na 10
BMF

Ja też się wpisuję do tej grupy :) Dla mnie film był świetny, trzeba po prostu umieć się śmiać z samych siebie by ten film się podobał.

użytkownik usunięty
PanSlaw

Tak można się z tego filmu pośmiać ale ja jakoś zaśmiałem się w tylko paru scenacha najbardziej mi utkwiło to jak ten ojciec się najarał a potem na CPN wyuścił psa oraz scena w kiciu jak ten murzyn jedzie z polską łaciną a noi jak ten syn tego ojca mówi to kolesi że ten murzyn to jest jakiś tam koleś a on jeden chce autograf a drugi mówi że dla niego to on jest biały :P A tak pozatym jakoś mi się poza tymi scenami nie spodobał :/ Jakoś według mnie lepszy był "Czas Surferów" Ale to też inne historie ale śmiałem się trochę więcej =) Ale nie powiem, że Francuski NUmer jest zły jest dobry jak na polską kinematografię =) Ale tak czy siak musimy jeszcze popracować, aby według mnie posiadać coraz lepsze filmy :) Wiecie człowiek ciągle się uczy nie to, że mam coś do polskich reżyserów ale trzeba powiedzieć sobie prawdę, zbytnio nie mamy co porównywać naszych filmów do innych filmów zagranicznych (oczywiście to jest moje zdanie i możecie się z nim zgadzać lub nie ja tylko się wypowiedziałem opisując co nie co :P)

Pozdrawiam was =)