Strasznie dużo tych negatywnych komentarzy, ale chyba polacy nie potrafią się już śmiać. Rozmowy Leona i Chwastka są po prostu za**biste :), tak samo Machu i Stefan. No i scena ściągania pończochy - no bo w końcu film nie może być, bez odrobiny pikanterii :). Film śmieje się z obecnych zachowań polaków. Komedia roku to to nie jest, ale bardzo fajne polskie kino 7/10
Zgadzam się. Polacy nie potrafią sie śmiać, a przedewszystkim nie potrafią sie śmiać z samych siebie w takich komediach. Ja dam 8/10 bo za mało było Leona i Chwastka :) :) Te dwie postaci az proszą żeby je rozszerzyc i zrobci z nimi osobny film :)
Mnie się bardzo podobał! Obejrzę jeszcze na pewno nie raz. Frycz zagrał rewelacyjnie, reszta także dobrze, tylko że Machu i Siergiej niewyraźnie mówili :/ Scenariusz bardzo dobry, zresztą na faktach oparty - czytałem, że pan Pujszo przeżył taką przygodę i na jej podstawie powstał pierwotny scenariusz. Oczywiście wprowadzono poprawki, jak na przykład to, że w tak naprawdę pan Mariusz wracał autostopem z Francji do Polski.
A tak btw, bardzo fajnie wstawili znaną wszystkim wypowiedź pana K.:
- Nie czas na kretyńskie rozmowy, idźcie do diabła!
- Panie kierowniku, u nas w Warszawie mówi się zupełnie inaczej.
- To spier**laj dziadu!
Najbardziej obawiałem się, że to będzie kolejna komedia "gangsterska", ale na szczęście nie było to tak wyraźnie, a sam ten wątek został opleciony dużym humorem.