Dałabym więcej niż 6 gwiazdek ale grafika komputerowa jest tak okropna, że ciężko się patrzy. Wiem, że taki był zamiar i tak to miało wyglądać wprowadzając widzów w odpowiedni klimat, niemniej jednak nie znoszę tego typu animacji :/
Ty masz rozum i godność człowieka? Przecież to charakteryzuje Burtona. To taka kreska.
I co z tego? To znaczy, że musi mi się podobać? Nie lubię tego typu animacji i ciężko mi się to oglądało. Co ma do tego rozum i godność? Puknij się w głowę.
A czego od niego oczekiwałeś? Było wziąć się za jakiś inny jego tytuł z poprzednich lat to byś wiedział jak wygląda jego kino. Nie masz argumentu synek. Czepiasz się tego, że krowa daje mleko.
I kto tu się czepia? Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie. Chyba Ci się bardzo nudzi w życiu. Nie podoba mi się jego kreska i koniec tematu.
Klasyczne zachowanie z twojej strony. Wytykam Ci niewiedzę w temacie, to ty jakieś nudy w życiu wymyślasz.
Co z tego, że ta kreska charakteryzuje Burtona? Gnijącą pannę młodą też oglądałam i też mi się nie podobała właśnie ze względu na animację. Według mnie ciężko się na to patrzy i zadania nie zmienię.
A no to że nie zmieni dla ciebie fundamentalnej rzeczy, która charakteryzuje jego produkcję. Zresztą za dużo od ciebie wymagam... skąd możesz o tym wiedzieć.