PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10050093}

Frendo

Clown in a Cornfield
2025
4,8 1,6 tys. ocen
4,8 10 1 1572
4,2 12 krytyków
Frendo
powrót do forum filmu Frendo

Będzie coś o nich w następnych książkach/filmach czy akcja z klaunami podąży głównie za Quinn do collegu?

ocenił(a) film na 6
benzacne

W następnej książce podąża za Quinn do collegu, ogólnie Quinn jest główną bohaterką w każdej książce.

Rrouge

Czyli chłopaki dalej się nie pojawią (ku uciesze homofobów)? Przynajmniej będą mieli swoje szczęśliwe zakończenie.

ocenił(a) film na 6
benzacne

Pojawiają się ;D zarówno Cole jak i Rust są w sequelu, a ich relacja jest zgłębiona, pomimo tego że główna akcja przenosi się do collegu, ponieważ jeden atakuje Quinn a drugi chce dorwać jej ojca w miasteczku, fabuła toczy się dwutorowo, żeby się w końcu połączyć i ogólnie 2 książka "Frendo Lives" ma przez to podzielone rozdziały, równocześnie niektóre są z perspektywy i otoczenia Quinn a niektóre z perspektywy Rusta i Cole'a. Za to Quinn to ogólnie taka Sidney Prescott tej serii.

Rrouge

W takim razie trzeba mi się wziąć za książki. Szczególnie przez to porównanie Quinn do Sidney i że będą chłopaki. :) Dzięki za wyczerpujące odpowiedzi.

ocenił(a) film na 6
benzacne

Wątpię, by ktokolwiek z tzw. "homofobów" bał się bądź lękał pederastów ;) to jest raczej obrzydzenie.

Pomyslowy_Dobromir

Które zalicza się pod homofobię, choć nazwa ma w sobie "fobię" to chodzi ogólnie o nienawiść do takich osób, i ich dyskryminowanie, już to pier*olenie z tym "ja się nie boję" i czepianie się słówek jest po prostu zabawne w tym momencie, wiadomo że chodzi o nienawiść/dyskryminację, w tym wypadku a sam wątek nie został wymyślony z niczego przez twórców filmu a został przeniesiony prosto z serii książek, tak samo jak i wszystko inne fabularne co widać w filmie, w 2 książce jest tego jeszcze więcej :D

KennyDeath

Niech to "więcej" przełoży się na kolejny film, bo polubiłam Rusta. Z Colem może też dam radę.

Pomyslowy_Dobromir

Żebyś się nie zdziwił

benzacne

Zdziwiło mnie, że chłopaki przeżyli, bo zwykle w produkcjach, gdzie trup ściele się gęsto - geje nie przeżywają. Pozytywne zaskoczenie. Chyba jedynym innym serialem jaki przychodzi mi do głowy, który zrobił coś podobnego jest Spartakus.