Nie zauważyliście, że odwrócona gwiazda na fladze północnego Wietnamu, którą widać w tle, gdy stoją nad tą dziewczynką łudząco przypomina pentagram.
Też mi się tak wydawało, do tego wcześniej przed strzałem do tej wietnamki były widoczne barierki w kształcie swastyk:P
W tym baraku w oddziale dziennikarskim nad drzwiami był...Snopy [(ten piesek)czy jak to tam się pisze].W latach 60.
Co do tej flagi Wietnamu, ona wygląda tak http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:Flag_of_Vietnam.svg&filetimestamp =20110327004433
To jak tam może być pentagram?
Z tego co pamiętam to raczej przypominała ta flaga pentagram tak jak pisze kolega wyżej.
Flaga wisiała w ten sposób, że gwiazda była do góry nogami. W dodatku była widoczna w tle w kulminacyjnym momencie, to znaczy, gdy stali nad tą umierającą dziewczynką i rozprawiali co z nią zrobić.
I zauważyłem coś jeszcze, choć pewien nie jestem. W scenie, gdy wkraczają z tymi czołgami do tych bloków, jeden z kolesi (czarnoskóry,z granatnikiem) strzela w okno po lewej i się ono zapala. Kiedy skończą ostrzeliwać dany budynek, pali się skrajne prawe okno.