PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=849788}

Furiosa: Saga Mad Max

Furiosa: A Mad Max Saga
2024
6,5 40 tys. ocen
6,5 10 1 39605
6,6 75 krytyków
Furiosa: Saga Mad Max
powrót do forum filmu Furiosa: Saga Mad Max

To że Piotr Grabowski grał prawie wszystkich Thorów i w Łowcę, nie oznacza to że się nadaje do Demetrusa, który ma słyszalnie WYŻSZY głos od Thora czy łowcy, a ze zwiastuna wynika że gada "thorem" Czy Amerykanie słyszeli głos Grabowskiego na przesłuchaniach do tej roli, czy z automatu dostał te rolę bo w większości filmów to on podkładał głos pod Chrisa, a teraz ludzie w kinie fejspalmują? Ja nie byłem na dubbingowanej furiosie, i nie wiem czy chcę iść, już raz pożałowałem gdy okazało się że w Pogromcach duchów 4, lepiej dograne głosy miały NOWE postacie niż ORYGINALNE!:/

GalaQXus

Dziwi mnie, że znacznie brutalniejszy film niż Na drodze gniewu, ktoś postanowił zdubbingować. Absolutnie nie dla dzieci kino.

obleh

Pomyłka to Głapiński gra Demetrusa, Grabowski był tylko w zwiastunie

ocenił(a) film na 5
GalaQXus

Cały ten dubbing to dramat na sterydach. Połowy nie da się skumać, bo ktoś studentów zapomniał nauczyć dykcji, a dźwiękowca to naprawić.
No i kto w ogóle wpadł na pomysł zrobienia z Furiosy kreskówki?
Ja wiem, że to tylko widowisko bez treści, ale k..wa dubbingowane? Dystrybutorzy. Pamiętajcie ! W upały min. 2L wody dziennie!

Leslaw_Kostulski

Krytykujesz bo byłeś na tym w kinie? Ja już niestety nie mogę się przekonać, bo żydowstwo w CC nie chce już tego puszczać z dubbem. Ja chodziłem często na 2 seanse z 2 ścieżkami, z różnymi przemyśleniami po seansach, ale zawsze, albo często dubbing pomagał gdy nie zdazylo się przeczytać linijki tekstu w wersji napisowwj, to wiedziało się wtedy o co chodziło