To że Piotr Grabowski grał prawie wszystkich Thorów i w Łowcę, nie oznacza to że się nadaje do Demetrusa, który ma słyszalnie WYŻSZY głos od Thora czy łowcy, a ze zwiastuna wynika że gada "thorem" Czy Amerykanie słyszeli głos Grabowskiego na przesłuchaniach do tej roli, czy z automatu dostał te rolę bo w większości filmów to on podkładał głos pod Chrisa, a teraz ludzie w kinie fejspalmują? Ja nie byłem na dubbingowanej furiosie, i nie wiem czy chcę iść, już raz pożałowałem gdy okazało się że w Pogromcach duchów 4, lepiej dograne głosy miały NOWE postacie niż ORYGINALNE!:/
Dziwi mnie, że znacznie brutalniejszy film niż Na drodze gniewu, ktoś postanowił zdubbingować. Absolutnie nie dla dzieci kino.
Cały ten dubbing to dramat na sterydach. Połowy nie da się skumać, bo ktoś studentów zapomniał nauczyć dykcji, a dźwiękowca to naprawić.
No i kto w ogóle wpadł na pomysł zrobienia z Furiosy kreskówki?
Ja wiem, że to tylko widowisko bez treści, ale k..wa dubbingowane? Dystrybutorzy. Pamiętajcie ! W upały min. 2L wody dziennie!
Krytykujesz bo byłeś na tym w kinie? Ja już niestety nie mogę się przekonać, bo żydowstwo w CC nie chce już tego puszczać z dubbem. Ja chodziłem często na 2 seanse z 2 ścieżkami, z różnymi przemyśleniami po seansach, ale zawsze, albo często dubbing pomagał gdy nie zdazylo się przeczytać linijki tekstu w wersji napisowwj, to wiedziało się wtedy o co chodziło