Ktoś swoje frustracje wyrzuca czy co? 4.7, vs 8.1 iMBD ;D A Pewnie realnie coś koło 6.5.
No właśnie o to mi chodzi. BTW RT nie biorę na serio ;) Ja się nastawiam na 7/10. Od początku rażą mnie te efekty specjalne, i Hemsworth, który znowu gra rolę głupka. Ale zobaczymy. A takie ocenianie na 1 bo tak, to głupota. Nawet w sumie nie wiem czemu. Ale to chyba typowy kwik tylko tutaj. Jeśli tylko dlatego, że to o kobiecie(no kuźwa szok że Furiosa to kobieta) No to cóż.
Wygląda na review bombing. Pytanie tylko jaki faktyczny powód za tym stoi. Nie przypominam sobie żeby u nas była nagonka na nowy film z tego uniwersum.
Ale kto powiedział że dla facetów? Masa kobiet oglądała Mad maxa, i im się podobał. To tylko w waszych głowach jest tylko dla facetów, tylko dla kobiet itp itd. TYLKO dla kobiet, to mogą być szmiry jak gray itp.
Jak oglądały to żeby oglądać przystojniaka Mela Gibsona i tego ostatniego. Kobiety nie oglądają sci-fi poza drobnymi wyjątkami. Igrzyska śmierci to może było sci-fi ale takie młodzieżowe dla dziewczyn jak Więzień Labiryntu.