PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=849788}

Furiosa: Saga Mad Max

Furiosa: A Mad Max Saga
2024
6,5 37 tys. ocen
6,5 10 1 36745
6,7 66 krytyków
Furiosa: Saga Mad Max
powrót do forum filmu Furiosa: Saga Mad Max

Ktoś swoje frustracje wyrzuca czy co? 4.7, vs 8.1 iMBD ;D A Pewnie realnie coś koło 6.5.

toyminator

Bo pewnie główna bohaterka jest kobieta XD

toyminator

Zobacz na Rotten tomatoes. Na 200 ocen krytyków srednia 8,0. Film pewnie bardzo dobry jest. 

obleh

No właśnie o to mi chodzi. BTW RT nie biorę na serio ;) Ja się nastawiam na 7/10. Od początku rażą mnie te efekty specjalne, i Hemsworth, który znowu gra rolę głupka. Ale zobaczymy. A takie ocenianie na 1 bo tak, to głupota. Nawet w sumie nie wiem czemu. Ale to chyba typowy kwik tylko tutaj. Jeśli tylko dlatego, że to o kobiecie(no kuźwa szok że Furiosa to kobieta) No to cóż.

ocenił(a) film na 8
toyminator

Wygląda na review bombing. Pytanie tylko jaki faktyczny powód za tym stoi. Nie przypominam sobie żeby u nas była nagonka na nowy film z tego uniwersum.

ocenił(a) film na 3
toyminator

Bo to seria sci-fi dla facetów a wsadzili kolejną silną babę.

Aerosol_Nowy

Ale kto powiedział że dla facetów? Masa kobiet oglądała Mad maxa, i im się podobał. To tylko w waszych głowach jest tylko dla facetów, tylko dla kobiet itp itd. TYLKO dla kobiet, to mogą być szmiry jak gray itp.

ocenił(a) film na 3
toyminator

Jak oglądały to żeby oglądać przystojniaka Mela Gibsona i tego ostatniego. Kobiety nie oglądają sci-fi poza drobnymi wyjątkami. Igrzyska śmierci to może było sci-fi ale takie młodzieżowe dla dziewczyn jak Więzień Labiryntu.

ocenił(a) film na 1
toyminator

bo to gówniany film z gównianą fabułą, gównianymi aktorami i żałosnym CGI

ocenił(a) film na 6
toyminator

ty od dzisiaj na filmwebie? przeciez oceny tutaj nijak sie mają do filmu serialu w 80% przypadkow, gdybym mial sie tu sugerowac ocenami to chyba niczego bym nie obejrzal