Głosy 2

White Noise 2: The Light
2007
6,0 6,6 tys. ocen
6,0 10 1 6607
Głosy 2
powrót do forum filmu Głosy 2

1/10

ocenił(a) film na 1

Cienizna. normalnie spałem na tym.
jedynka zdecydowanie lepsza.
mało akcji, brak strasznych momentów, to powinno sie zaliczac do lekkiego thrillera a nie do horroru.
tyle bo nie da sie nic innego o tym czyms powiedziec....

ocenił(a) film na 9
dreamer91

Radzę poczytać czym różni się thriller i horror - to właśnie był horror pierwszej klasy.

ocenił(a) film na 1
kopytko117

to tak nijako im wyszedł ;/

ocenił(a) film na 5
dreamer91

zgadzam się całkowicie z założycielem tematu

ocenił(a) film na 5
dreamer91

O ile dobrze pamiętam fabułę jedynki, to dwójka odeszła zupełnie w stronę zjawisk paranormalnych (chodzi mi o to, jak bohater rozwikłuje zagadkę i jaki jest jej wynik).
W jedynce tego nie było, prawda?

W każdym razie White Noise 2 to dość dobrze wyglądający thriller którego fabuła osnuta jest wokół życia pozagrobowego. Główny aktor niestety mnie sobą i swoją grą raził, podobnie aktorka grająca główna rolę kobiecą. Fabuła filmu jest dziwna i przekombinowana, ale od pewnego momentu staje się po prostu żenująca i trzeba zacisnąć mocno zęby, żeby nie dostać odruchów wymiotnych ;)
Generalnie da się to obejrzeć, ale to zwykłe filmidło obarczone wieloma wadami. Jeśli przymknie się na nie oko, to da radę.
Obejrzeć i zapomnieć
5-/10

ocenił(a) film na 4
dreamer91

dno i metr mułu, gdzie się dało, upchać ducha, zmieszać, dać cycki, wątek miłosny dramat bohatera i film. cóż...;)

jabolowy_jazzman

Naoglądacie sie thrillerów gdzie sie krew leje i piszecie pozniej bzdety ze kiepski horror... To był własnie horror typowy i film rewelacyjny. Dzieci.