arcydzieło! arcydzieło! arcydzieło! arcydzieło! arcydzieło! arcydzieło! arcydzieło! arcydzieło! arcydzieło! arcydzieło! arcydzieło! arcydzieło! :D:D:D
Skoro to jest arcydzieło to masz klapki na oczach. W ogóle się nie znasz co jest dobre a co nie. Żadnego wyczucia!
Film moim zdaniem jest dobry, chociaż z trudem się wyrabia. Ale na pewno ni to "arcy" ni "cudo". Niczym mnie nie zaskoczył. W całym filmie tylko raz się przestraszyłam jak Abb pierwszy raz zobaczył ducha wyfruwającego skądś tam. Reszta taka nijaka.
7/10
I tak skala zawyżona..
heh istnieją gusta i guściki, nie mów, ze sie nie znam, bo nie jestes chyba wykwalifikowanym znawcą filmów, dla mnie jakiś film jest 'arcy', dla ciebie inny, który niekoniecznie musi byc 'arcy' dla mnie:)
To prawda, nie jestem wykwalifikowanym znawcą filmów, ale jakieś wyczucie mam. Jak można być aż tak ślepym? -skoro ten film oceniasz 10/10 to coś z Tobą źle. Gdyby to miało ręce i nogi to bym nic nie mówiła, ale film sam w sobie NIE JEST "arcydziełem". Ehh..
No cóż, wygląda na to, że niektórzy potrafią dostrzec to, co nie jest "arcydziełem".
Kpina! Zenada! jak mozna nazywac arcydzilem film ktory nie zasluguje nawet na miano dobrego...ten tytul zarezerwowany jest jednynie dla fimow wybitnych,uznanych...to filmowa pierwsza liga do ktorej glosy 2 maja cale lata swietlne...nie pisz takich glupt bo obraz ktorego aktorstwo tak mizernie sie przedstawia fabula to kompletne dno...fim zrobiony na sile..i ty na sile chcesz wmawiac wszystkim ze ta szmira to arcydzielo??? ponizej krytyki
ja uwazam ze recenzeta tego filmu ujol najlepiej jak mugl tresc rezyserie i scenariusz film nawet nie moge sie zgodzic z tymi co daja 7 film to dno daje 1
Depresja.. Znów zadaję sobie to pytanie:Jak można być AŻ tak ślepym?
Ehh.. biedny dyslektyku.. żal mi Ciebie.. :/
Ale ty jesteś zawziętą pipą. Może tak dasz ludziom oceniać filmy po swojemu i nie wpieprzać sie w każde zdanie jakie ci nie pasuje? Ale ty jesteś znawca bo dla ciebie Shrek to anime :D Idź pokomentować piratów z karaibów i powbijać ludziom którzym sie ten film nie podobał.
ja dałem 10/10 bo mi się wprost podobala ta część choć troche był monotonny ale z porownaniem do czesci 1 jest o wiele lepszy . Tą część oceniłem o +3pk więcej niż tamtą ... choć mam nadzieje że 3 część nie będzie bo to by było już nudne . pozdro ;P
Skoro to jest arcydzieło, to do czego zaliczycie hmm.. choćby "Piratów z Karaibów" albo "WŁADCĘ PIERŚCIENI"?
Przecież te filmy są o niebo lepsze niż "TO"..
Już lepsza jest "Rasa" choć też słabe, no ale poziom napewno wyższy niż "to coś" czym są "Głosy 2".
Jak mozna "Głosy 2" porownywac do "Piratów z Karaibów" albo "WŁADCĘ PIERŚCIENI" . To sa zupelnie inne gatunki ,ktore odznaczaja sie innymi prawami filmowymi. Horror ma przestraszyc i trzymac w napieciu. Nie uwazam,ze ten film jest arcydzielem. Ale jezeli ktos tak wysoko go ocenia to ok - jego subiektywna ocena-ma do tego prawo!
Wiem że to różne gatunki. Ja tylko przykład zapodałam :D.
Jak można te filmy przyrównywać? Heh!
A jak można temu "czemuś" dać 10?! To jest dopiero kataklizm.
ja również uważam, że ten film nie zasługuje na 10, ale zacięcie z jakim koleżanka usiłuje obrażać intelekt wszystkich wokoło tylko dlatego, że dali tej pozycji 10, jest przerażająca. polecam trochę więcej tolerancji dla innych.
ode mnie dostał 3/10.
debil!debil!debil!debil!debil!debil!debil!debil!debil!debil!debil!debil!debil!de bil!debil!debil!debil!debil!debil!
Pewnie klamek nie masz w domu!!!!15+2+2=23 ale z ciebie niezła idiotka widziałem twój komentarz na filmie 23 15+2+2=19 młocie:D:D:D
tej młocie ty jesteś gejem że masz gołego faceta z słonecznego patrolu czy jesteś po prostu jakąś idotką??hmm...ile ty masz lat ze oceniasz tak gówniane filmy???ŻAL.PL
Jak zwykle dość mało wiarygodne wypowiedzi typu "arcydzieło" albo "dno". A niestety w większości filmów spotykamy się z tego typu określeniami. To już stało się nudne, gdyż każdy kto ogląda dużo filmów to wie, że arcydzieło pojawia się na rynku niezmiernie rzadko a filmy zasługujące na miano totalnego dna są jednak znacznie słabsze od Głosów 2.
Moim skromnym zdaniem film dość ciekawy, choć irytujący jest dość typowy amerykański schemat. Gra aktorska raczej słaba, natomiast efekty bardzo dobre. Ja mimo wszystko polecam i klasyfikuję film jako dobry.
WRESZCIE JAKIŚ LOGICZNY WPIS (STASIUVINO). WSZYSTKIM (NO PRAWIE)SUGERUJĘ NIE CZYTAĆ GŁÓWNNYCH RECENZJI PRZED WYRAŻENIEM SWOJEGO ZDANIA,PONIEWAŻ W WIĘKSZOŚCI WYPOWIEDZI NA TEMAT TEGO FILMU ZALATUJE SUGESTIAMI I OPINIAMI PANA GRIFTERA KTÓRY TO PIĘKNIE FILM OBSMAROWAŁ.....I OCZYWIŚCIE MIAŁ DO TEGO PRAWO,LECZ TO NIE ZNACZY ŻE WSZYSCY(PRAWIE)MUSZĄ SIĘ Z TYMI OPINIAMI ZGADZAĆ....FILM DOBRY,LEPSZY OD JEDYNKI,A SAM FAKT ŻE WZBUDZA TYLE EMOCJI NA FORUM O CZYMŚ ŚWIADCZY....WYCZYTAŁEM NAWET ŻE GORSZY OD 'RASY'(OD 'RASY' TO CHYBA TYLKO HORRORY Z KINA GROZY(CARISMA)SĄ GORSZE. BEZ KOMENTARZA.....
tomekongdelta NIEPISZ CAPS LOCKIEM bo to irytujące i gówno daje musisz wiedzieć że w niepisanym regulaminie forumowicza jest wyraźnie napisane :P "wypowiedzi pisane caps lockiem bedą ignorowane z powodu chęci wyrużnienia swej wypowiedzi" więc osobiście zglosilem twój post do usunięcia
SUPER!!!!! WIDOCZNIE NIE MASZ LEPSZEGO ZAJĘCIA.....JESTEM LENIWY,WIĘC PISZE JAK CHCĘ,A CZY KTOŚ TO PRZECZYTA,CZY USUNIE,CO MNIE TO OBCHODZI?