Nie słuchajcie tej bandy ignorantów. Ten film to .... totalna klapa. I mowie to z całkowitą powagą. Bardzo "lubię" "takie" filmy ale to co zobaczyłem ... to było straszne. Fatalna gra aktorska, reżyser tez sie nie popisał. Ale muszę temu filmowi przyznać jedno: genialny scenariusz. Film miał potencjał ale niestety nie został wykorzystany a wielka szkoda po po "jedynce" zapowiadało sie całkiem ciekawie. Co to był ona początku jakiś tunel z prądów? Na koniec ta kulka? Duchy jak z "Kacpra - dobrego przyjaciela" i to "magiczne" uratowanie kilkunastu osób? Co to do K**** nędzy miało być. Plizzzzz. Podsumowując. Dobry scenariusz, film czasami trzyma w napięciu (szczególnie jeśli chodzi o motywy biblijne[ale to zawsze jest interesujące]), ale reszta to tatala szmira. Przykro mi :(
Moja ocena 3/10.
Przepraszam wszystkich za moją recenzję filmu. Po przeczytaniu postów XDRinK'a zrozumiałm przesłanie tego filmu. Jak mogłem tego wcześniej nie zauwazyć:D. Ludzie są zbyt "guupi" żeby zrozumieć głębie tego cudnego obrazu wyświetlanego może z 10 razy na moim monitorze. Po prostu geniusz nad geniuszami!!! :D <hahahaha>