PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=381109}
6,2 13 tys. ocen
6,2 10 1 13173
2,5 2 krytyków
Gabriel
powrót do forum filmu Gabriel

film jest na poziomie zaskakująco dobry spodziewałem sie że będzie dużo gorzej tematycznie film jest bardzo podobny do filmu "Armia Boga" ale jest jednak dużo różnic dialogi aktorów na poziomie cała oprawa filmu ok widok miasta pogrążonego w ciemności dodaje smaku temu filmowi i moroczności dobre fantasy sci fi + troche akcji efekty specjalne też ok ciekawe i zaskakujące zakończenie filmu dobra propozycja dla lubiących tą tematyke filmów

dahak22

Mnie też się film podobał. Ciekawy pomysł (nieoklepany jeszcze). Sceneria i końcówka filmu to niepodważalny atut. Jeśli chodzi o kobiety to tytułowa rola męska też może zainteresować. Ciekawy wątek Gabriel-Michael.

ocenił(a) film na 9
ania_66

Popieram obu Panów którzy wyrazili swoją opinię na ten temat. Sam dokładam swoje trzy grosaze w formie : Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, nowatorski wątek, dobre wykonanie i gra aktorów, niesamowita końcówka aż miło obejrzeć ;)

ocenił(a) film na 6
drake_7

Bardzo długo zwlekałem z obejrzeniem tego filmu, ponieważ spodziewałem się "dzieła" niestrawnego. Bardzo mile się rozczarowałem. Całkiem niezłe dialogi, sama fabuła nawet do przełknięcia, szkoda, że twórcy nie wymyślili jakiegoś oryginalnego sposobu przedstawienia walk. Zważywszy jednak na budżet tego filmu, obraz naprawdę na poziomie. 6,5/10