PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=55}
6,4 11 tys. ocen
6,4 10 1 10993
4,3 6 krytyków
Galaktyczny wojownik
powrót do forum filmu Galaktyczny wojownik

Gdybym posłuchał waszych śmiesznych zdań to bym nie oglądnął tego filmu. A że mam olej w głowie to oglądnąłem i stwierdzam, że przegapiłbym świetny film. Dajcie sobie na wstrzymanie i nie przesadzajcie z oceną dobrze??? Bo to się robi żałosne.
Film mi się bardzo podobał pomimo fabuły, która jest średnia, ale wykonanie jest dobre, gra aktorska dobra. Film polecam każdemu.

Szajba

Otóż to, zgadzam się z Tobą, film jest świetny, a scenariusz może i prosty ale coś w sobie ma ;)

ocenił(a) film na 9
Ander

Też mi sie podobał .owszem polecam,dobre kino sci -fi!!!!

ocenił(a) film na 7
Szajba

To racja, na komentarze czy też średnią oceną trzeba uważać bo można przegapić niecodzienny film, który szary tłum uzna za szajs.

ocenił(a) film na 7
Szajba

Dokładnie, nie wymagajmy od filmu akcji zbyt wiele. Film zapewnia dobrą rozrywkę i o to chodzi :)

ocenił(a) film na 6
Szajba

Z niektórymi filmami tak jest, że nie można ich ocenić wysoko, ale można obejrzeć i świetnie się bawić. Z drugiej strony znajdą się filmy, których nie można ocenić nisko, no bo są dobre, nawet bardzo dobre - ale nie chce się ich oglądać.

Tak samo jak kawior oceniam wyżej niż paczkę czipsów, ale wiadomo co jem częściej i co chętniej biorę do wieczornego seansu.
(i nawet jeśli kawior i cziperki kosztowałyby tyle samo, chyba nic by się w moim życiu nie zmieniło).

A ten film to podręcznikowy "MEGAHIT NA SOBOTĘ!", odpowiadający idealnie potrzebie obejrzenia czegoś "mocnego", żywego, a jednocześnie pomysłowego.

W sumie to ciekawe zagadnienie, jak ocena ma się do tego czy film obejrzeć warto czy nie warto i czy pod oceną 1-10 nie kryje się jeszcze jakaś głębsza, która określa nie tyle "jakość" filmu, co do tego jak naprawdę chcemy go obejrzeć i w jakie nastroje będzie się wpisywać.