5,8 24 tys. ocen
5,8 10 1 24184
5,1 11 krytyków
Gambit, czyli jak ograć króla
powrót do forum filmu Gambit, czyli jak ograć króla

Ja się uśmiałam przy tym filmie ;) Wiadomo, każdy lubi co innego ale żeby tylko 5,8?!

ocenił(a) film na 7
karolina922

Zdecydowanie powinna być wyższa nota. Nie przepadam za Diaz, do reszty obsady nie mogę się przyczepić.

ocenił(a) film na 7
karolina922

Zgadzam się z tobą. Film oceniam na solidną 7. Aczkolwiek druga połowa filmu trochę słabsza. Scena z czynszem urocza.

ocenił(a) film na 8
karolina922

Bo na Filmwebie najwięcej 10-12 latków ;)
Film prosty śmieszny, dałbym 7,7 :D

ocenił(a) film na 8
johanlarson

A Millerowie mają 7,6, bo nastolatki głosują 10/10. Niektóre filmy powinny mieć ograniczenia w notach. Przydałoby sie także ograniczenia dla debilnej części tego portalu.

ocenił(a) film na 8
spox73

Trzeba byłoby weryfikować inteligencję a nie wiedzę, teraz informacje można szybko odnaleźć w sieci... myślę, że proste matematycznie działanie nie wystarczy...

ocenił(a) film na 4
johanlarson

Film zbyt prosty i mało śmieszny. Nie spodziewałem się, że Ceonowie napiszą tak słaby scenariusz.

ocenił(a) film na 7
yossarian84

Pisząc scenariusz, Coenowie mieli ograniczenia, którymi były ramy scenariusza oryginalnego Gambita z 66 r. Twórcy filmu zapragnęli nakręcic remake, ale bez powielania scenariusza oryginalnego. Użyto więc ram z 66 roku tworząc przy tym nową historię.
Obalam więc tezę, że film zbyt prosty, bo on taki musiał byc.
A z humorem jest jak ze smakiem. Albo ktoś go ma, albo nie.

ocenił(a) film na 4
edgemoon

Ja mam, dlatego takie banały mnie nie śmieszą :-)

ocenił(a) film na 8
karolina922

ograniczenia wiekowe, jestem jak najbardziej ZA ! Głosowanie tylko dla osób pełnoletnich na filmwebie, a dla gimbusów niech stworzą osobny portal filmowy.

ocenił(a) film na 7
karolina922

Lekko 7/10

ocenił(a) film na 3
karolina922

5,8 to i tak zbyt wiele. Na ogół komedie które nie śmieszą lądują niżej.