5,8 24 tys. ocen
5,8 10 1 24184
5,1 11 krytyków
Gambit, czyli jak ograć króla
powrót do forum filmu Gambit, czyli jak ograć króla
ocenił(a) film na 8
nunax4

Sceny w hotelu są najlepsze ;) Major ;D

nunax4

Są dobrzy, zgadzam się. Nie widzę ich nazwisk w obsadzie, a to chyba Pip Torrens i Julian Rhind-Tutt.

ocenił(a) film na 3
pani_karka

Film słaby, ale recepcjoniści wypadli bardzo dobrze.

ocenił(a) film na 9
pani_karka

Rhind-Tutt miał też taką epizodyczną rólkę, z której zarazem zrobił mikroarcydzieło (jak tu moim zdaniem) w "Notting Hill". Może pamiętasz - zagrał tam dziennikarza, który razem z głównym bohaterem wybiera się na wywiad z gwiazdą filmową graną przez Julię Roberts. Jest też świetny w jednej z trzech głównych ról w potwornie śmiesznym serialu komediowym "Zielone skrzydło" - szczerze polecam.

yrrah

Tak, pamiętam, dialog o kwiatach z "Notting Hill" - rewelacja:) "Zielonego skrzydła" jeszcze nie znam, chętnie obejrzę. Dzięki za polecenie:)

ocenił(a) film na 9
pani_karka

mam nadzieję, że się spodoba :)

yrrah

Mogę mieć problem ze zrozumieniem, bo znalazłam tylko wersję bez polskiego tłumaczenia. Wiem, że są inne, ale mój komputer jest uprzejmy je ignorować. Zobaczę po pierwszym odcinku, czy podołam:)

ocenił(a) film na 9
pani_karka

i jak?

yrrah

Do tej pory miałam czas na obejrzenie zaledwie dwóch odcinków, ale podoba mi się. Nie wszystko rozumiem, na szczęście dużo grają tu mimiką, a i dowcip sytuacyjny jest ważny, więc mam zabawę:) Rhind-Tutt jest bardzo dobry. Dzięki raz jeszcze:)

yrrah

Do tej pory miałam czas na obejrzenie zaledwie dwóch odcinków, ale podoba mi się. Nie wszystko rozumiem, na szczęście dużo grają tu mimiką, a i dowcip sytuacyjny jest ważny, więc mam zabawę:) Rhind-Tutt jest bardzo dobry. Dzięki raz jeszcze:)

yrrah

ocenił(a) film na 9
yrrah

Aż się boję pisać, bo poprzednio udawało, że nie wysyła, a wysłało odpowiedź trzy razy, jak widać.