PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95376}
6,4 74 tys. ocen
6,4 10 1 73604
4,6 19 krytyków
Garfield
powrót do forum filmu Garfield

Gdy byłam mała, czytałam o nim komiksy i ogłądałam kreskówki. A ten film to po prostu mistrzostwo.

ocenił(a) film na 2
polajna

Ja też, gdy byłam mała, czytałam o nim komiksy i ogłądałam kreskówki. A ten film to po prostu... beznadzieja. Przynajmniej wg mnie. Nie ma porównania z komiksem czy kreskówką! Pozdro ;]

agnes_35

Ja ciągle pamiętam Garfielda z komiksów. Jego ,,nienawidze poniedziałków".... To jak podchodził do życia. A tutaj??? Bez komentarza.

Mr__Pink

nie czytałam komiksów.. A film mi sie podobał!

ocenił(a) film na 1
polajna

Ten film jest tak żenujący, że zabrakło wprost skali by go ocenić... Jako ktoś kto znał wcześniej dokonania Jima Davisa powinnas zauwazyc lekka roznice w poziomie filmu a komiksu...

polajna

JA też gdy byłam mała oglądałam z nim kreskówki i czytałam komiksy. Film też spoko. Pozdro! :)

użytkownik usunięty
polajna

Jak byłem mały także czytałem komiksy i oglądałem kreskówkę(która była wierniejsza komiksom niż ten film), a gdy podrosłem ździebko, nadal czytałem komiksy i wiem że w przeciwieństwie do filmu nie są zwykłą głupią rozrywką dla dzieci. Szkoda trochę Garfielda, bo do takiego filmu to trzeba było wziąć Wielkiego Ptaka, a nie złośliwego kota po to tylko żeby odebrać mu godność.
Kiedy czytałem przed premierą, że scenariusz będą tworzyć autorzy Toy Story to się nawet ucieszyłem, ale jak widać byłem w wielkim błędzie, bo mimo iż powtórzyli fabułę z Toy Story(która tu średnio pasuje) to zdecydowanie nie powtórzyli już tamtego humoru, a wystarczyło przenieść na ekran kilka komiksowych sytuacji i już by było zabawniej. Ech szkoda, tylko tyle, SZKODA. Ciekawi mnie jeszcze tylko na ile polski dubbing zepsuł ten i tak już kiepski film.