Wydaje mi się, że to najładniejszy z indyjskich filmów, bardzo mi się podobał. Oczywiście pod koniec filmu się popłakałam, chyba zresztą jak większość pań :PP Naprawdę gorąco polecam wszystkim tym, którzy lubią takie klimatyczne filmy, a ten zdecydowanie taki jest, fajna muzyka, przyjaźń, miłość, czego więcej trzeba??!! xDDD
Pozdrawiam, Agnieszka ;***
Zgadzam się z Tobą. Ten film to poprostu raj dla mnie. Jak wspomnialas muzyka, taniec, historia i moje tony wylanych lez :D Ale jest też bardzo smutny i momentami przygnębiajacy chociaz da sie tez pośmiać, głównie z Amana
rowniez serdecznie wszystki polecam, film naprawde ladny, postac ammana daje sie polubic od samego poczatku, ciekawa historia ( no i przyklad ze filmy indyjskie nie zawsze koncza sie happy endem) duzo humoru, muzyczka szybko wpada w ucho, no i occzywiscie zakonczenie, osobiscie ryczalam jak bobr!!
Witam wszystkich :)) ogladalam juz pare filmow Indyjskich i szczerze powiem ze ten podobal mi sie najbardziej. Najbardziej wzruszajacy film jak ogladalam:) piekny wrecz:) Oczywiscie plakalam razem z moim chlopakiem. . xD pozdrawiam:)
cudowny :)) tez się poplakałam :)) mi też ten się podobal najbardziej:) i Don też jest bardzo fajny:)
"jak większość Pań..." - otóż to. Ten rodzaj kina to coś dla Pań. Nie potrafię się w tym odnaleźć...
Ja oglądałam ten film 5 razy. 2 pierwsze sama, a potem trzeba było pokazać znajomym. Ale film jest śweitny i polecam wswzystkim!! Nawet panom!! :)