Dla fanow Bollywood:P
Aman Mathur, czyli nasz niesmiertelny przystojaniczek Shahrukh Khan
Naina Katherine Kapur, czyli moja ulubiona Preity Zinta
Jaya Bhaduri, czyli matka hinduska Jennifer:P
Rohit Patel- Saif Ali Khan, facet, ktory nie ma szczescia do kobiet:P
Babcia Lajjo- to chyba zostawie bez dopisku:P
Shiv i Gia?? A moze ktos zupelnie inny?
Np. Jazz, Sweetu, a moze matka Rohita, Amana lub moze... np... jeszcze ktos inny, na kogo nie zwrocilismy w filmie uwagi, a on utkwil wam w pamieci?
Aman, Aman i jeszcze raz Aman to moja ukochana postać w tym filmie i jedyna postać filmowa którą bym ożywiła :P Pozdrawiam!!!
O tak Aman bez pobicia ale ja bardzo uwielbiam Preity i w tym filmie również nie wyobrazalabym sobie kogos innego
Nie napiszę nic nowego... Rownież twierdzę że Aman (Szaruczek:)) jest nie do pobicia... Wraz z Preity Zinta Shahrukh Khan tworzy piękną parę nie tylko w Gdyby jutra nie było... (Veer Zaara)
Nie wyobrażam sobie w roli Nainy innej aktorki nawet Kajol.
GJNB to kolejny bardzo udany film z Bollywood. Uwielbiam go:)
Pozdrawiam:)
No cóż ja również chyba nie będę oryginalna ale najbardziej mi utkwiła w pamięci rola, która zagrał Shahrukh Khan czyli Aman:) Był to mój pierwszy film, w którym widziałam Preity Zinte oraz Saifa Ali Khana tak więc ich również jak najbardziej zapamiętałam i pewnie co nikogo nie zdziwi właśnie ta trójka utkwiła mi w pamięci z tego filmu:):):) Pozdrowionka:):)
Był to najpiękniejszy film jaki kiedykolwiek widziałąm.....niesamowity...poprostu mnie zatkało....jeszcze nigdy się tak nie wzruszyłam...płakałam nawet w wesołych momentach....nie wiedziałam że filmy mogą zawierać tak głęboką treść...i oczywiście zgadzam się z wami że Aman jest niesamowity i nie do pobicia!!!:)):):)..wciąż widzę jego twarz przed oczami:D:Dpoprostu piękne to było i brakuje mi słów!!!