Zagrajmy w łańcuszek...
Jak nazwał Aman Frankiego, gdy po raz pierwszy ujrzał go z Sweetu i Nainą?
poprosił do tańca jakąś staruszkę :)
gdzie według opowieści Rohita poznali się on i Naina?
"Co tam Daler - patrzcie na nas"
Czym zajmował się chłopak, który został wzięty za Rohita podczas pierwszej kolacji z Amanem?
Prowadził wypożyczalnie kaset video.
Jakiego koloru sukienkę miała Sweetu na swojej randce w ciemno ? xD
pod koniec zaręczyn Neiny i Rohita!!!!
Czego brakowało w potrawie, którą Aman dał posmakować Neinie? Stwierdził, że jej też tego brakuje.
Za każdym razem jak Kantaben widziała Rohita i Amana to znajdowali się w dwuznacznych pozycjach!!!
Ile kosztował naszyjnik, który Rohit chciał kupić Camilli?
ok
Czego przestraszyli się goście Neiny jak wychodził chłopak od pirackich płyt i co to w rzeczywistości było?
może by?
Kiedy oblał ją kawą na dworcu. Wtedy nie wiedziała, że to on, jak się modliła to zobaczyła go w myślach. Oko w oko stanęli dopiero jak Aman rozmawiał z jej babcią.
Jaką nazwę miała sieć restauracji rodziców Rohita?
"Dhokla na telefon".
Jaki tytuł miał film, za którego nie obejrzenie przepraszał Aman Sweetu, gdy chciał zwrócić na nią uwagę Frankiego na promie?
"Dil chahta hai"
Jaką piosenkę i z jakiego filmu śpiewały babcia z jej koleżankami, gdy nauczyły się śpiewać?
"Maar Dala" z Devdasa (wersja z SRK).
Którą rocznicę ślubu oficjalnie obchodzili rodzice Rohita?
z Gią (przyrodnią siostrą).
Gdzie Aman znalazł Nainę po wyściu ze szpitala, gdy chciał jej wszystko wyjasnić, wiedząc , że poznała prawdę? (chyba trochę zagmatwałam ;) )
nad rzeką, tam gdzie przychodziła jak było jej źle.
jak najczęściej Aman nazywał Rohita kiedy tamten go zirytował? mówił to jakby do siebie trochę. jedno słówko.
"Idiota"
Pytanie:
Jak Aman nazwał swojego wujka i babcię Nainy,gdy zapraszał ich do stołu podczas kolacji?
w sklepie z ubraniami.
Niech ktoś inny zada pytanie bo ja niewiem co wymyślić ;p
Komu Neina wręczyła kwiaty, po tym jak dowiedziała się, że Aman ma żonę i co powiedziała tej osobie?
Neina wreczyla kwiaty stryjkowi Amana;D
Co robiła Priya gdy Aman sie jej pytal ile mu jeszcze czasu zostalo??
Dostawała zapowietrzenia i układała ustaw rybkę.
Pytanie odpuszczam. Może ktoś chętny?
W kosciele, potam jak Aman przeczytał jej list od kochanki ojca Nainy.
nie mam już pomysłu na pytanie...;)
To moze ja;D
Co odpowiedzial Amman Rohitwoi gdy ten sie go zapytal "co bys zrobil na moim miejscu" to bylo wtedy gdy uciekl ze szpital:D
Chciałbym być na Twoim miejscu. Bardzo bym chciał.
Jaki gest wykonuje Naina a potem Aman w słynnej scenie nad rzeką pod koniec filmu? Na takim jakby ichnim wieczorze panieńskim.
Nie jestem pewien czy to chodzi czasem o ten gest w domu ze Neina pokazala palcem na policzek a pozniej Aman zrobil to samo troszeczke to pytanie mnie zmylilo dobrze czy nie??? ;P
W ostatnie scenie gdy Aman mówil Rohitowi aby ten mu obiecal ze Neina w nastepnym zyciu bd jego co zrobil Rohit i co powiedzial Aman??
Powiedział, że obiecuje a potem pokazał skrzyżowane palce na znak kłamstwa. Aman nazwał go psem.
Co było potem? (co zrobił Rohit i co odpowiedział Aman?)
Chyba pora odświeżyć ten temat, wiec może zadam pytanko ;))
Jak wabił się pies Rohita???
P.S. Jeśli ktoś ma życzenie, to informuję, że na forum "Nigdy nie mów żegnaj" również jest łańcuszek. Zapraszam :))