PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=154964}

Gdyby jutra nie było

Kal Ho Naa Ho
2003
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 22862
7,5 2 krytyków
Gdyby jutra nie było
powrót do forum filmu Gdyby jutra nie było

Kto się popłakał? ;)

- ja;)

Film, muzyka - coś pięknego. Polecam:)

ocenił(a) film na 10
Integra_2

ogladalam go juz chyba z 5 razy i za kazdym razem płakalam oraz mocniej ... dla mnie od czerwca nie ma lepszego filmu niz ten, po prostu ... wyje na nim jak dizecko ... i jesli mam zly dzien to puszczam go sobie, poplacze a nastepnego dnia powstaje jak feniks z popiolow, zupelnie inna i z innym nastawieniem do zycia, ten film uczy ja zyc ...

ocenił(a) film na 10
Integra_2

Ja Płakałam jak wół i za każdym razem płacze...Jak pierwszy raz go zobaczyłam u koleżanki to poprostu musiałam go zdobyć!! Teraz często na niego patrze i na inne filmy z Shahrukh Khanem :D:D On Jest Cudny !

ocenił(a) film na 10
Integra_2

Ja Płakałam jak wół i za każdym razem płacze...Jak pierwszy raz go zobaczyłam u koleżanki to poprostu musiałam go zdobyć!! Teraz często na niego patrze i na inne filmy z Shahrukh Khanem :D:D On Jest Cudny ! Pozdrawiam Wszystkich Fanów Tego Filmu , Shah rukh Khana i Bollywood!

ocenił(a) film na 10
Integra_2

ostatnie 20-30 minut filmu - cały czas ;)

Ithien

dużo płakałam och dużo :( wzruszajace... miałam ochote go przytulic i pocieszyc :( szkoda ze sie nie pocałowali jak umierał to by było urocze :(

joli

Znowu ogladalam i znowu sie poplakalam ;)

ocenił(a) film na 10
Integra_2

przyłaczam się mimo ze próbowałam sie powstrzymac to poryczałam sie jak nie wiem :(

ocenił(a) film na 10
Integra_2

Oj joj joj :) po opiniach w tym temacie po prostu muszę to zobaczyć! Na "Czasem słońce, czasem deszcz" płakałam jak chora psychicznie xD jakby mi ktoś wymordował połowe rodziny ;p i to oglądając film po raz trzeci :D ścieżką dźwiękową męczę sąsiadów codziennie :D pozdrawiam wszystkich fanów indyjskiego kina! ;*

ocenił(a) film na 10
Klecix

ja sie dolanczam to was drodzy moi. przez przyjaciolke zaczelam ogladac takie filmy a Gdyby jutra ..... jest po prostu REWELACYJNY!!! za kazdym razem i przede wszystkim ta wspaniala muzyka :) po prostu cudo!!szkoda ze sie tak konczy bo Aman powinien dostac nagrode od losu za to jak pomaga innym - powinien wyzdrowiec moim zdaniem i zyc z ukochana. ale moze wtedy nie mialby tej magii?? sama nie wiem ale nawet sluchajac muzyki z tego filmu - placze ;( pozdrawiam wszystkich ktorzy Kochaja ten film i inne :*

ocenił(a) film na 10
Integra_2

oki... obejrzałam i płakałam nie do opisania! Film piękny, bajeczny, genialny jak całe Bolly :)) które na zawsze wkradło się do mojego serduszka ;] muzyka piękna. Film poruszył mnie do granic wytrzymałości... Pozdrawiam Bolly-maniaków. Czekam na Bilet do Bollywood!

Integra_2

Oczywiscie! przy ogladaniu tego filmu nie mozna nie płakać!!
mam pytanie czy ktoś mialby mozliwosc udostepnienia mi napisow do piosenek z tego filmu??
z gory serdecznie dziekuje i ozdrawiam...

ocenił(a) film na 10
Integra_2

ze mną była masakra na tym filmie...wyłam i to dosłownie!!!!!Nawet godzinę po obejrzeniu go nie umiałam się uspokoić i ryczałam!jeszcze nigdy takiego czegoś nie miałam!!!

ocenił(a) film na 10
Integra_2

jenki jak ogladałam ten film cały czas miałam nadzieje ze sie dobrze skończy....no ze bede razem a tu zonk.A płakałam jak bóbr!!!!nie mogłam przestac

ocenił(a) film na 10
dominika_22

też miałam nadzieję... buuu! ;( ja od ryczenia nie mogłam oddychać xD

ocenił(a) film na 9
Klecix

siemka, a ja myślałam, że jestem jakaś nie tego jak ciągle po tym filmie mam ocean spokojny z łez. To jest jakaś epidemia Bollywood-fanów, że wszyscy ryczą ;) oglądam różne recenzje filmów z Bollywood i co jakiś czas spotykam sie z opisami, że są do kitu i kto to wogóle wymyśla?! LUDZIE JAK WAM SIE TO NIE PODOBA TO PO PROSTU NIE OGLĄDAJCIE...proste!!! pozdroffki ;*

ocenił(a) film na 10
Integra_2

nie popłakał by się tylko ten co uczuć nie ma .!!
ale dlaczego to się tak skończyło no .. :'(
heh ..

ocenił(a) film na 10
Integra_2

Oj płakałam ;( Właśnie skończyłam oglądać i nadal pochlipuje...Ahh piękny film <33 Śliczniejszego nie widziałam...;(;(

tynkuska

Wczoraj znowu pooglądałam i znowu się popłakałam... Nie wiem, ale ten film ma coś w sobie... Po obejrzeniu pozostaje na długo w pamięci.

ocenił(a) film na 10
Integra_2

ehhhhhhhhh......... wlasnie skonczylam go ogladac wraz z kolezanka. ja ogladalam go nasty raz ona pierwszy ale obie plakalysmy jak male dzieci..... film CUDO.... Aman....ehhhh.... marzenie....Aniol....

ocenił(a) film na 10
Chandni

Film byl nawet dobry choc obejtrzelem polowe akcje w tym filmie sa strasznie szybkie:) Na pocztaku zadalwa sie nudzacy ale pozniej chcialo mi sie go ogladac

ocenił(a) film na 9
Integra_2

hmmm... naprawdę świetny... ;(

ocenił(a) film na 9
Integra_2

Jak nosiłam się z zamiarem kupna tego filmu myślałam, że będę miała kolejną komedię, ze śpiewem, tańcami i humorem. I faktycznie tak było... wszystko oprócz komedii... Wzruszająca opowieść o potędze miłości...

ocenił(a) film na 9
Integra_2

ja się nie popłakałam... tylko normalnie poryczałam... w życiu mi się to na żadnym filmie nie zdarzyło..

Integra_2

to byl najpiekniejszy film jaki kiedykolwiek widzialam! Moj pierwszy z bollywood :) troch mnie juz tylek bolal bo to w koncu 3 godziny ALE BYLO WARTO!!! film trwal 3 godziny a ja zarykiwalam sie przez 1,5 az w koncu moja mama przyszla i powiedziala ze to sie leczy i ze jestem nienormalna... ale ona sie nie zna a znieczulica trwa. Ale film taki piekny ze nawet jak nastepnego dnia o nim opowiadalam to sie poplakalam. Śliczny po prostu

ocenił(a) film na 10
Integra_2

heh - dwie pierwsze godziny - ryczy się ze śmiechu. Ostatnie to sie juz tylko ryczy. Za pierwszym razem jak oglądałam to miałam z tydzien doła, ze Aman umarł i jak tylko słuchałam tytułowej piosenki to od razu przypominał mi sie ten jego cudny biały sweterek i znów w ryk...:)

ocenił(a) film na 10
Integra_2

jaaaaaaa!!! ja nie wiem ale na tym filmie nie ma szans sie nie poplakac za kazdym razem jak go ogladam to placze a niby to mial byc taki zwykly film...

ocenił(a) film na 6
nila2

żaden film bolly nie jest zwyczajny...każdy jest niezwykły i czarujący w swój własny sposób ,ale Kal ho na ho jest wręcz cudowne...nie płaczą na tym filmie chyba tylko osoby bez serca ;(

ocenił(a) film na 10
Integra_2

Ja ryczałam na tym filmie. Nigdy wcześniej mi sie to nie zdażyło, oglądałam wiele filmów o podobnej tematyce. Mysl, że oni naewt przez chwile nie byli rezem...Oh...pozdrowienia dla wszystkich fanów Shahrukh Khan`a i dla wszystkich, których uwiódł ten film!!

ocenił(a) film na 10
Integra_2

Czy płakałam? hehe wyłam jak dziecko!To bardzo piękny film ...

ocenił(a) film na 8
Integra_2

czy płakałam? ryczałam jak głupia... takich filmów powinni zabraniać... myślałam, że mi serducho z piersi wyskoczy...

ocenił(a) film na 10
Integra_2

O boże już kolejny raz to oglądam a za każdym razem ryczę :):):) film jest piękny jeden z moich ulubionych szkoda że to się tak źle skończyło myślałam że jednak mu zrobią tą transplantację a szkoda

Mam pytanka:
1. Ktoś wie jaka jest to muzyka jakieś tytuły byłabym wdzięczna??

2.Od kogo dostali ten list że ta dziewczynka nie jest adoptowaną tylko nieślubną córką zmarłego ??

Za wszelką pomoc dziękuje buziaki

Antek1993

1. Wpisujesz w emule Kal ho naa ho i wyskakuja ci piosenki np. mahi ve, it's the time to disco, sad, kuch to hua hai, kasam ki kasam.

2. List dostali od matki dziewczynki...

ocenił(a) film na 9
Antek1993

Może się przyda ta informacja.
Wchodzisz na stronę http://www.musicindiaonline.com . Na górze stronki w polu SEARCH wpisujesz "Kal Ho Naa Ho" i naciskasz przycisk SEARCH! po prawej stronie. Wyskakują Ci wszystkie piosenki z tego filmu, z tytułami, wykonawcami i wieloma innymi informacjami. Najważniejsze, że tych wszystkich piosenek możesz posłuchać online! I tak możesz zrobić z każdym filmem Bolly wpisując odpowiedni tytuł.

ocenił(a) film na 10
Integra_2

Ja oglądnęłam ten film w całości tylko 2 razy, bo więcej nie dam rady!
Jest za smutny dla mnie, jeszcze mój ukochany aktor w nim umiera, coś strasznego!!! To dziwne ale zawsze jak sobie przypomnę końcówkę, to zaczynam beczeć!!! Ale oczywiście często sobie ten film puszczam, muszę się przyznać, że codziennie :D Ale oglądam tylko piosenki i superowo - śmieszne teksty Amana :)

Shahrukhomaniaczka

Cieszę się, że nie jestem sama i większość osób, które pooglądały ten film... płakały:)

Integra_2

Ja też ryczałam jak bóbr jeszcze pół godziny po filmie

ocenił(a) film na 10
dominika_24

A ja nadal rycze, jak sobie tylko ten film przypomne.

ocenił(a) film na 10
Shahrukhomaniaczka

ten film jest niezwykły, poruszający, trafiający w najgłębsze zakątki serca i duszy. płakałam przez ostatnią godzinę filmu i przez godzinę po filmie..coś niesamowitego

Integra_2

Właśnie skończyłam oglądać. Przez całą drugą cześć filmu płakałam... Piękna historia. Cudowny film.

"Całe życie uciekałem przed miłością, a kiedy życie mi ucieka dopadła mnie miłość..." Chyba dziś nie zasnę.

ocenił(a) film na 10
Integra_2

Wlasnie obejrzalam film juz poraz drugi,za pierwszym razem,nie plakalam lecz nie moglam dojsc do siebie,cos mnie meczylo,musialam obejrzec jeszcze raz,no i wtedy to poprostu tak sie rozplakalam ze szkoda slow.To samo bylo z CZASEM SLONCE CZASEM DESZCZ.Jeszcze nigdy tak nie plakalam,na zadnym filmie.Cos Pieknego

ocenił(a) film na 10
luthien_11

Tak, filmy bolly mają to coś w sobie, ale najlepsze uważam, że sa zawsze filmy z Shahrukhiem ! ! ! On jest the best wg mnie ! ! ! ;D ;)

Shahrukhomaniaczka

Najlepsze są te z SRK i Kajol! Moim zdaniem najlepsza para filmowa bolly. Wystąpili razem w paru filmach i mam nadzięję, że to jeszcze nie koniec.

ocenił(a) film na 10
vilandra_4

Niedługo powinni zacząć film "Khan" o zamachach terrorystycznych w Nowym Jorku.

Shahrukhomaniaczka

O to super!!! No to nie mogę się doczekać w takim razie :D

ocenił(a) film na 10
vilandra_4

Przepiękny filmy, muzyka cudna. Chyba nie ma osoby która by się na nim nie popłakała. A jeśli tak to ta osoba nie ma serca. "Całe życie uciekałem przed miłością, a kiedy życie mi ucieka dopadła mnie miłość..." jakie to piękne i prawdziwe, niestety.

Integra_2

Rzeczywiście nie da się na tym filmie nie płakać ja to chyba jestem bardzo wraażliwa bo nawet czytając komentarze zrobiło mi się smutno i przypomniał mi się film :....(

ocenił(a) film na 10
amrita2175

Ten film jest po prostu przecudowny.. magia muzyki..smutek,łzy,ból,radość,miłość.. wszystkie uczucia w jednym filmie! I owszem, także płakałam przy nim.. często płaczę na filmach, ale ten jest wyjątkowy.. Brak mi słów ;)

ocenił(a) film na 7
Piratka_5

Nie da się nie płakać na takim filmie :D Ja płaczę za każdym razem, nawet gdy słucham muzyki, a miałam taki okres kiedy płakałam na śmiesznych scenach bo nie mogłam się powstrzymać :D Kocham ten film :D

ocenił(a) film na 10
LeNa__

miałam dokładnie to samo Lena :)

nie moge słuchac piosenek ani obejrzeć jeszcze raz KHNH, od razu zaczynam płakać... nawet na tych śmiesznych scenach zaczynam płakać ze smutku, że przeciez taka końcówka nie powinna być, Aman to przecież taki dobry człowiek, powinno byc inaczej...

Integra_2

Ja też tak uważam. Wszystkiego tego typu filmy to istne wyciskacze łez. Pozdrawiam.