Gdzie jest Nemo

Finding Nemo
2003
7,2 202 tys. ocen
7,2 10 1 202197
7,4 50 krytyków
Gdzie jest Nemo
powrót do forum filmu Gdzie jest Nemo

Slaby film, zawierajacy typowo Disneyowska fabule zamaskowana pod animacjami 3D- do Shreka duzo brakuje.....

ocenił(a) film na 10
Plainview

A co Shrek ma wspólnego z Gdzie jest Nemo? ?????

agniecha86

no wlasnie niewiele, i dlatego tak nisko go oceniam...

Plainview

Ja też za tym filmem nie przepadam, ale porównywanie go do Shreka, uważam (bez obrazy) za głupotę. Wogóle to ostatnio, kiedy ktoś krytykuje jakikolwiek film animowany, często wspomina o Shreku. Trochę mnie to irytuje...czy każdy film animowany musi być taki jak Shrek, żeby podobać się ludziom?!

Plainview

ale za to "Shrek" nie pobił Disneyowskiego "Króla Lwa"- mimo, że "Król Lew" był kręcony dobrych parę latek wcześniej, bije "Shreka" na łeb na szyję!!!!!
Nie mam nic do "Shreka", ale nie znoszę gdy ktoś patrzy na każdą animację z jego perspektywy i wypisuje wypowiedzi typu, że to nie to co "Shrek" itp itd....

Ola_6

zgadzam się z tym mnie też denerwuje to, Shrek może się podobać ale żeby z niego Bóstwo robić to przegięcie

Mateo_SF

SHarek jest o wiele lepszy od nemo, nemo bylo nudne ;P

ocenił(a) film na 9
imado

Nemo jest suuuper :DDDD
usmialam sie za kazdym razem jak odzywala sie ta ryba co Trzepiecinska za nia glos podkladala hehe. naprawde swietnie jej sie udalo mowic po walensku czy jakos tak, juz slabo pamietam bo dawno to ogladalam ale to naprawde fajny film animowany. jeden z lepszych, typowo rodzinny, a juz na pewno lepszy od "rybki z ferajny" to dopiero bylo nudne bleh :/

ocenił(a) film na 9
Plainview

HA HA HA!!! Ja bym się zastanowił czy rzeczywiście brakuje mu dużo do Shreka. Osobiście Gdzie jest Nemo mi się bardziej podoba niż Shrek no a Shrek 2 był już lekko przereklamowany choć mimo wszystko fajny.

thomas_4

moje ulubione bajki animowane (w większości komputer)
1.KRÓL LEW
2.EPOKA LODOWCOWA (wyśmiewajcie mnie ile chcecie ale śmieje sie za każdym kiedy to oglądam) (i również na drygim miejscu daje Shreka)
3.Rybki z Ferajny (to będzie burza komentów o negatywnych treściach)
4.Gdzie jest Nemo (nudne jak cholera ale fajna animacja i niektóre testy...bez urazy dla fanów)
5.Puchatek oraz Donald i przyjaciele
6.Planeta skarbów (zarąbista)
7.Epoka Lodowcowa 2
8.Kurczak Mały (mi sie podobał)
9.Wszystkie psy idą do nieba
10.Wszystkie komputerowe krótkometrażówki jakiewidziałem