nie mam pojecia o co tyle krzyq:o film jest dobry ale bez przesady!!! shreckowi czy Ice age to ta bajka do piet nie dorasta!!! i teraz wszyscy zachwycaja sie i klna na pana dentyste ze porwał biednego nemo... po czym po seansie biegna do sklepu zoologicznego qpic rybke ktora nazwa... Nemo:o to jest chore:/
...ale bk...
stary, jaki Ty jesteś do tego filmu uprzedzony!!! no nie mówię, że był tak fajny jak szrek czy epoka, ale zajebisty był! było śmiesznie (dora mówiąca po wielorybsku - wersja org.), smutno (jak baracuda zeżarła mamę Nema i jak go porwali... chlip), strasznie (gdy pojawił się rekin bardzo zły), wzruszająco (jak tata znalazł jedyne jajeczko i jak się martwił o synka), a i śmiesznie (żółwie 'what's up dude!'), więc nie było tak źle... przy pifku sobie obejrzymy kiedyś jeszcze raz, to może przyznasz mi trochę racji, tak jak ja Ci przyznałem ze szrekiem ;)
no niech ci bedzie:D
mozemy obejzec... chodz szczeze to wolałbym przy pifq Bad boys 2:D (rybke sie oglada bardziej z babka:p bo wtedy ona sie wzrusza wtula itd itp:>> a ja sie w ciebie wtulac nie bede a jak ty bedziesz probował we mnie to ci strzele:p) aaaj:D BB4life!!!!!!!!!!
...Ty brutalu...
no raczej, że priorytetem są BB2, a co do wtulania, to brzydko pachniesz (przeważnie) i nie będę!! a rybka jest naprawdę fajna i se obejrzę sam albo z Małą BRUTALU!!
he he:p
musze cie uswiadomic ze ten brzydki zapach to mydło po kapieli:o kaziu:p ja wiem ze stosujesz sie do zasady ze facet powinien potem pachniec jak przystało na twardziela a kazdy inny zapach to smrod dla ciebie, ale czasy sie zmieniaja i juz naprawde 99% mezczyzn uzywa tego wynalazq:D dobra next time wytłumacze ci jak sie mydłem posługiwac (i wcale sie tego 1: nie je i 2: nie rzuca na posadzke i czeka az jakis qmpel bedzie kciał podniesc:>> tak jak ci sie do tej pory wydawało:p)
...to ci nowość...
a ja jak dziwak rzucam mydłem po basenie, żeby oglądać tyłeczki innych facetów... pojebało Cię!!!!!!! przecież każdy goopi wie, że to służy do robienia fajnych wzorów na ścianie łazienki albo do psikającej wojny na mydło!!! a poza tym używasz mydła o zapachu serowo-cebulowym (widziałem ostatnio :p) więc mi nie zarzucaj, że brzydko pachnę i nie jestem na czasie :P
o qrwa:/
to ja juz nie wiem .. przed chwila pisałem ci na podobne info... a teraz znow ten sam temat:o albo sie najebałem (ale wypiłem ylko 10 pifek:o) albo ty napisałes 2 odpowiedzi na ten sam temat:p qrwa ale znow mam film:/
...goopek...
i widać, że ściemniasz na maxa, bo jest mydło DO kąpieli, a nie PO kąpieli... ktoś Ci kiedyś naopowiadał, ale Ci się pokiełbasiło troszeczkę!!! wyszło szydło z worka!!! hahaha!!! wiem, że się tylko wietrzysz, a nie kąpiesz!! MYDŁO PO KĄPIELI!!!!!!!!! może jeszcze ręcznik przed kąpielą albo sucha woda??? <<<<lol>>>>