Totalna porażka jak dla mnie , absolutny brak zainteresowania w trakcie oglądania z mojej strony
a spodziewałem się dobrego kina akcji , co oczywiście ma miejsce ale dopiero na samym końcu
gdy małpiszony się buntują i walczą z policją ale kto by chciał czekać do samego końca skoro
akcja powinna być tez na początku i w środku filmu by przyciągnąć zainteresowanie widza , a
mnie cały film tak zanudził ze nawet efektowna scena finałowa nie zrobiła na mnie wrażenia a
szkoda bo zapowiadało się fajnie .....
widocznie nie mogłeś przeżyć, że małpa mogła by być inteligentniejsza do ciebie. Za to LOTR: uuu jakież to są mądre i fajne filmy..
Kolejny pretekst by zacząć jałową dyskusje i wymianę zdań z Don7196 co z tego ze tobie się podobał ten film a mnie nie ? mam prawo do własnej opinie i nie musisz się z nią zgadzać , tyle w tym temacie :)
Spoko spoko, tylko nie rozumiem jak można mówić, że ten filmbył nudny. Szczególnie od połowy gdzie tytułowy małpiszon niczym Spartakus prowadził powstanie ;) nie kibicowałeś mu? Nie chciałeś by mu sie udało..? Dziwna obojętność z Ciebie bije.. Ps. Nudny to był LOTR dopiero szczególnie jedynka..
Ala już mówiłem Tobie się podobał a mnie nie , co miało mnie tam zaciekawić ? ze zabrali go do domu i pogryzł sąsiada ? ze 55 minut go uczono a w końcu zamknięto z innymi małpami w zoo ? tam też się z nimi pobił i wygrał a na samiutkim końcu wzniecił powstanie ? sorry ale jak dla mnie to nuda by na prawdziwie wciągające wydarzenia trzeba czekać aż do końca filmu , i przestań wytykać władce pierścieni , możesz go zwyzywać od najgorszego gówna , co z tego ... nie oddaje temu filmu pokłonów ...
Stagard, to jest Geneza, czyi to co było na początku, z tego co piszesz to widzę że ciekawy dla Ciebie byłby etap gdy małpy na całym świecie wyszły z lasów i zaczęli się bawić przedmiotami ludźmi, bo tak wyglądało to co było zapewne po napisach. Małpy nie miałby z kim robić "akcji" bo wszyscy ludzie już się rozkładali na ulicach. Film ten miał się koncentrować na postaci Cezara i to właśnie zrobił, a jak liczyłeś na to że szympans, który zyskał IQ człowieka naraz opanuje świat dopiero co wynalezionymi dzidami z płotu i latającymi pokrywkami studzienek, w starciu z czołgami, artylerią, bronią maszynową, to szczerze mówiąc powinni nakręcić klęskę Planety Małp a nie jej genezę.
Sajgoniarz zgadzam się z Tobą geneza genezą , ale jak dla mnie życie owego Cezara i to jak się zaczęła cała ta przygoda z podbojem ziemi jest nudne , po prostu , nie musicie się ze mną zgadzać , ale do mnie w ogóle to nie trafia , gdyż jest zwyczajnie nudne , nie chce nikogo przekonywać ze ten film jest nudny , takie jest tylko i wyłącznie moje osobiste zdanie , to wszystko :)