PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491609}
4,8 39 tys. ocen
4,8 10 1 38941
4,7 37 krytyków
Ghostbusters. Pogromcy duchów
powrót do forum filmu Ghostbusters. Pogromcy duchów

Chciałbym powiedzieć, że dwie poprzednie części szanuje i to bardzo. Wciąż są to jedne z moich ulubionych filmów. Boję się jednak, czy po tak długim czasie reanimacja trupa okaże się skuteczna! Mam sentyment do starych obsad, jak np. Indiana Jones, Drużyna A czy Ghostbusters właśnie, wiec obawiam się, że postawienie Aykroyda, Murraya, Ramisa czy Hudsona w epizodycznych rolach jest bezsensowne...

Zeke85

spokojnie nie napinaj się tak, czas pokaże co z tego wyjdzie czy gniot czy jednak coś co utkwi nam pozytywnie w głowie

avitt

Spoko, to nie napinka, to obawa o zachowanie klimatu - tak świetnego w 2 poprzednich częściach :D

użytkownik usunięty
Zeke85

zawsze możesz nie oglądać

wiesz jak to jest,kiedy jestes przywiazany do jakiegos starszego filmu i tej obsady to potem zawsze jest obawa o utrzymanie poziomu. Tak samo miałem z "Drużyną A", jednak w tym przypadku milo sie zaskoczylem ;)

Zeke85

Jakoś ja Terminatora 4 nie oglądałem i nie mam zamiaru oglądać , a jestem fanem tej serii. Na 3 części byłem w kinie lecz tylko dlatego ,że krążyły ploty ,że film jest bdb. Niestety był to crap ,jednak przy T4 ,to prawdziwy majstersztyk.
A Ghostbusters 3 obejrzę ,bo już wcześniejsze części nie były jakoś mega dobre. Więc niczego specjalnego nie oczekuje.

DSLMarvel_Behnke

skad wiesz ze t3 przy t4 to majstersztyk skoro jak sam mowisz t4 nie ogladales?

joszko

4 jest lepszy od 3 akurat. Może nie od 2, ale od 3 napewno z 5 razy.

Zeke85

Też trzymam kciuki, co by fajnie wypadło.

finallyh

raczej bedzie lipa przyklad freddiego czy mimica 3 mowi sam za siebie

ocenił(a) film na 5
Cyprian_filmaniak

może nie ma się czym wzburzać bo filmu może ostatecznie nie być wcale... http://kanapowi.pl/1868/smutne-wiesci-na-temat-lowcow-duchow-3jeczki/