Skąd ten ból d*py,panowie? Czujecie się obrażeni, że to kobiety są bohaterkami tego filmu? O co w ogóle chodzi? Kobiety mogą grać tylko w komediach romantycznych? Pomóżcie mi zrozumieć, bo autentycznie nie wiem jaki problem ludzie mają z tym filmem.
Jakoś jednak film nie jest zły, czyli tak jak sądziłem tak jest :)
Ocena filmu wszystko tłumaczy, że jesteś albo trollem albo osobnikiem który MUSI pokazać światu swoją opinie.
Twoja ocena (opinia) filmu jest na początku twojego komentarza który skomentowałem.
Tak? To dlaczego popkultura wielbi Ripley z Aliena? Sarah Connor była bojkotowana? Nie sadzę. Dlaczego nikt nie ma bólu zadka o Wonder Woman, Harley Q, Black Widow, Jesice Jones, Scarlet Witch, generalnie nawał kobiecych postaci w kinie super-hero- gdzie właściwie część z tych postaci też już ma zadatki na zostanie za paręnaście lat kolejnymi ikonami? Bo , to nie są na chybcika robione postaci robione pod modę, aby podmienić klasycznych bohaterów, którzy byli facetami na kobiety, dokładnie jak ma to miejsce właśnie w przypadku ghosbusters. Niech zrobią to samo z terminatorem, rockym. Reakcja będzie taka sama. Inna kwestia jest jeszcze taka, że te aktorki są wybitnie nieśmieszne i tyle.