PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491609}
4,8 39 tys. ocen
4,8 10 1 38941
4,7 37 krytyków
Ghostbusters. Pogromcy duchów
powrót do forum filmu Ghostbusters. Pogromcy duchów

Skąd ten ból d*py,panowie? Czujecie się obrażeni, że to kobiety są bohaterkami tego filmu? O co w ogóle chodzi? Kobiety mogą grać tylko w komediach romantycznych? Pomóżcie mi zrozumieć, bo autentycznie nie wiem jaki problem ludzie mają z tym filmem.

ocenił(a) film na 4
other_disasters

To, że jest do dupy nie wystarczy..? Trzeba dorabiać do tego ideologię..?

ocenił(a) film na 5
rozkminator

Jakoś jednak film nie jest zły, czyli tak jak sądziłem tak jest :)
Ocena filmu wszystko tłumaczy, że jesteś albo trollem albo osobnikiem który MUSI pokazać światu swoją opinie.

ocenił(a) film na 4
Eskim0s

Zwłaszcza że nie mam nic wystawionego przy tym filmie, kolego...

ocenił(a) film na 5
rozkminator

Twoja ocena (opinia) filmu jest na początku twojego komentarza który skomentowałem.

użytkownik usunięty
other_disasters

Tak? To dlaczego popkultura wielbi Ripley z Aliena? Sarah Connor była bojkotowana? Nie sadzę. Dlaczego nikt nie ma bólu zadka o Wonder Woman, Harley Q, Black Widow, Jesice Jones, Scarlet Witch, generalnie nawał kobiecych postaci w kinie super-hero- gdzie właściwie część z tych postaci też już ma zadatki na zostanie za paręnaście lat kolejnymi ikonami? Bo , to nie są na chybcika robione postaci robione pod modę, aby podmienić klasycznych bohaterów, którzy byli facetami na kobiety, dokładnie jak ma to miejsce właśnie w przypadku ghosbusters. Niech zrobią to samo z terminatorem, rockym. Reakcja będzie taka sama. Inna kwestia jest jeszcze taka, że te aktorki są wybitnie nieśmieszne i tyle.

użytkownik usunięty

Bo Ripley z Aliena czy Sarah Connor to świetnie rozpisane i zagrane role, i chyba nie trzeba geniusza, by to zrozumieć, a w przypadku pogromczyń duchów jest po prostu dno i na serio nie ma sensu się nad tym wywodzić i rozpisywać