PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=180280}

Giganci ze stali

Real Steel
2011
6,9 101 tys. ocen
6,9 10 1 101465
6,0 27 krytyków
Giganci ze stali
powrót do forum filmu Giganci ze stali

7/10

ocenił(a) film na 7

Dzieciak psuje caly film, robiac z niego taki troche familijny filmik.

użytkownik usunięty
Ghost_x16

wydaje mi sie ze takie bylo zalozenie... ;]

ocenił(a) film na 7
Ghost_x16

Dzieciak ratuje film. Wątek familijny to jedyne co powoduje, że film nie jest nieznośnym, żenującym gniotem w stylu Transformers.

ocenił(a) film na 4
Borys_17

Rozumiem to co chcesz przekazać , dodam więcej , ten film z dzieckiem czy bez dziecka jest totalny shitem , bez klimatu, zwartej fabuły...pierwsze 20 min filmu rokowały nadzieję na film znośny :)
Moim zdaniem , został nakręcony z myślą o małolatach, którzy będą się utrożsamiać z tym filmem, albo z tym dzieciakiem.

ocenił(a) film na 6
Ghost_x16

w pełni się zgadzam ;P jeszcze w polskim dubingiem + jego wyglad tworzy postać denerwującą jak nie wiem ;P jak dla mnie film niskich lotów mimo ciekawego pomysłu reszta po oklepanym schemacie ;P

ocenił(a) film na 10
adammakota

ja nie wiem czego wy wymagacie od takiego filmu ? Takie miał przesłanie-> ciekawy scenariusz i ciekawe zakończenie, happy end :) poza tym film wnosi wiele wartości...właśnie również dla dzieciaków jak i dla dorosłych. Przyjemnie się go ogląda i jestem po wrażeniem. Może po prostu nie zaglądajcie do takiej tematyki jak wam się nie pdooba:)

ocenił(a) film na 6
Ghost_x16

Zaraz, zaraz... A czy to przypadkiem nie mial byc familijny film? Uwazam, ze dzieciak dal rade, rzadko kiedy oglada sie tak przyzwoitych smarkatych aktorow.

ocenił(a) film na 5
tordis

Jak dla mnie transformers jest sto razy lepszy

PS:Gdybym był młodszy na pewno świetnie bym się bawił ale z powodu wieku rażą mnie banały filmie

ocenił(a) film na 6
Ghost_x16

zgadzam się z Tobą. Ten dzieciak mnie irytuje . Przypomina mi tych z Disney Channel