Byłem na wersji z lektorem i całkiem nieźle wypadło. Film ogółem też fajnie się oglądało, nie przynudzał długimi zastojami bez akcji. Jeśli ktoś lubi takie kino szczerze polecam.
a w jakim polskim kinie wyświetlają filmy z lektorem??? pewnie wujek miał na myśli wersję z dubbingiem ale nie potrafi rozróżnić znaczenia tych słów
Następna męda która zamiast poprawić człowieka bo się machnął to najlepiej dopieprzyć się - polonista zasrany!!
Ale sobie znaleźliście miejsce do kłótni, nie ma co.... A co do filmu: wujek83pl po twojej recenzji pewnie się wybiorę.
i już mnie męd wyzywa. Denerwują mnie po prostu ludzie którzy mylą podstawowe rzeczy. Jeśli myślisz dubbing pisz dubbing a nie lektor. To tak jakbyś nazywal kozę owcą!
dlaczego nazywasz mnie chamem? nie obrazilem cie i w przeciwieństwie do ciebie nie obrzucilem epitetami. Może jednak spójrz na swoje zachowanie
powiem tak jak widziałem reklame z dubingiem to troche posmutniałem ale na szczęście była wersja z napisami i jestem zadowolony jakoś tak dubbing nie pasował mi
A nie jest taki zły, choć po początkowych scenach "jąkania się" Jackmana lekko zazgrzytałem zębami :)