PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=180280}

Giganci ze stali

Real Steel
2011
6,9 101 tys. ocen
6,9 10 1 101465
6,0 27 krytyków
Giganci ze stali
powrót do forum filmu Giganci ze stali

Miałem zamiar oglądać w piatek 16.05.14 na POLSACIE ale dzięki dubbingowi rezygnuje.Polsat niech sobie w dupe wsadzi taką wersje.... DZIĘKUJĘ ZA UWAGĘ POZDRAWIAM ;)

inMate1818

hahah no ja pier...polsat mnie rozwala. Też bym pooglądał. Teraz chyba kazdy film beda puszczac z srubbingiem.

Anakin_Skywalker

Ja jeszcze tego filmu nie widziałem więc myślałem,że w końcu nadrobię zaległość.W takiej sytuacji odpuszczam na 100%
KOREKTA !!! Film leci 17.05.14 w sobote,a nie 16-stego w piątek ale to i tak nie zmienia faktu,że pasuje :)

ocenił(a) film na 6
inMate1818

Też miałem oglądać, ale przez DUB rezygnuję. Niesamowicie frustrujące.

inMate1818

Tylko, że film jest z lektorem a nie dubbingowany.

inMate1818

Gdyby się chociaż dało przełączyć na dekoderze, tak jak z lektorem. Ale nie! Przez to też sobie raz darowałem Avengersów na Polsacie...

Krol_Sedesow

Ja też rezygnuję. Usłyszałam jak Jackman mówi "kujawiaka czas zacząć" i się załamałam.

Szarobure

Przecież nie było dubbingu. Hahahaa

użytkownik usunięty
inMate1818

a to niespodzianka, jest lektor!

inMate1818

A jednak lektor :). Chociaz tyle.

ocenił(a) film na 8
inMate1818

A jednak puszczają z lektorem :D, avengersów w zapowiedziach dawali z lektorem a puścili z dubbingiem a tutaj na odwrót, niech się ogarną w końcu bo zaczyna się robić śmieszne :D

rogerro

haha właśnie wszedłem sprawdzić czy to ktoś już napisał :D Polsat nieźle robi w jajo swoich widzów.

ocenił(a) film na 7
rogerro

Jak usłyszeliśmy, że Avengersi z dubbingiem to sobie podarowaliśmy. Czy ta amerykańszczyzna musi zalewać nas ze wszystkich stron?

ocenił(a) film na 8
spoil

polsat powoli wyciąga wnioski, co to bedzie jak kiedys puszcza star wars 7 z dubbingiem

Yeety21

Dokładnie większość ma już telewizory że można se ustawić czy dubbing lektor czy napisy więc niech się dostosują bo puszczanie tylko z np. polskim dubbingiem to żenada.

ocenił(a) film na 9
beku1972

ogladalem z dubbingiem i nie byl zly. A na polsacie chyba lektor byl ale nie jestem pewien. Film fajny podoba mi sie :)

ocenił(a) film na 7
inMate1818

Był bez dubbingu, choć rzeczywiście w reklamach pokazywali wersję dubbingowaną. Na szczęście dali z lektorem.

Lukas_Art

Dzisiaj powtarzają z dubbingiem. Pewnie ze względu na godzinę przed południową.

ocenił(a) film na 7
Grabka23

A, może rzeczywiście.

ocenił(a) film na 8
inMate1818

Film był w sobotę a nie w piątek i był puszczany z lektorem. Dopiero powtórkę w niedzielę puścili z dubbingiem. Ja oglądałem z lektorem i gdy następnego dnia zobaczyłem urywek filmu z dubbingiem to musiałem przełączyć. Dla mnie jest to nienaturalne. Albo polacy nie potrafią podstawiać głosów albo po prostu dubbing z natury jest nienaturalny.