PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=180280}

Giganci ze stali

Real Steel
2011
6,9 101 tys. ocen
6,9 10 1 101465
6,0 27 krytyków
Giganci ze stali
powrót do forum filmu Giganci ze stali

tak - mam 25l, tak - cieszyłem się do ekranu jak dzieciak, tak - obejrzę raz jeszcze i tak - daje 8/10. Szanowni Państwo - rok 2011, wszystko pędzi na zasadę "easy money" a tu obraz z przesłaniem. Bankowo za 5lat będzie w niedzielne seansy na Polsacie leciał. I słusznie. Dobranoc ;)

tomaszdarwin

22 lata i również 8/10, świetnie się oglądało!

Matt_888

24 lata, 9/10. W końcu film z efektami, o czymś więcej, niż tylko o efektach.

ocenił(a) film na 7
tomaszdarwin

A ja 37 lat i dam 7/10. Za dużo jak dla mnie tej "familijnej" strony filmu ale film ogląda się nieźle, cały czas kojarzył mi się z Rocky'm - koleś (robot) znikąd dostaje szansę o mistrzostwo, z pominięciem rankingu.

ocenił(a) film na 7
tomaszdarwin

20 lat, 7/10 typowy średni blockbuster bez żadnych ambicji. W poprzednim roku nie było żadnego blockbuster'a ocierającego się o arcydzieło, ale w tym roku to się zmieni...

tomaszdarwin

Tak - mam 23l (w lutym) daje 8/10- i tak też cieszyłem się do ekranu jak dzieciak - i również tak obejrzę raz jeszcze :). Polecam!

ocenił(a) film na 7
rajni89

24 lata i choc sie nie spodziewalem bawilem sie naprawdę dobrze:) a wiec 7/10

ocenił(a) film na 8
Cucullus

Dobra - przebijam ;-) 42 lata - 8/10 - REWELACJA - trzeba mieć dusze dziecka by zrozumieć sens filmu. Tu nie o grę aktorksą chodziło, nie o efekty - tu chodziło o .... o magię kina. Ot co! Super bajka!

ocenił(a) film na 8
Malak_Al_Rahim

Heh - dobrze powiedziane - pozdrawiam!

ocenił(a) film na 7
tomaszdarwin

może nie WIELKIE KINO ale bardzo fajny - to właściwe określenie
polecam :]

ocenił(a) film na 7
VanKert

no coz ja podobny wiek jak panowie wyzej a takze swietnie sie bawilem,choc dzieciak irytujacy bywal czasem.