tak - mam 25l, tak - cieszyłem się do ekranu jak dzieciak, tak - obejrzę raz jeszcze i tak - daje 8/10. Szanowni Państwo - rok 2011, wszystko pędzi na zasadę "easy money" a tu obraz z przesłaniem. Bankowo za 5lat będzie w niedzielne seansy na Polsacie leciał. I słusznie. Dobranoc ;)
A ja 37 lat i dam 7/10. Za dużo jak dla mnie tej "familijnej" strony filmu ale film ogląda się nieźle, cały czas kojarzył mi się z Rocky'm - koleś (robot) znikąd dostaje szansę o mistrzostwo, z pominięciem rankingu.
20 lat, 7/10 typowy średni blockbuster bez żadnych ambicji. W poprzednim roku nie było żadnego blockbuster'a ocierającego się o arcydzieło, ale w tym roku to się zmieni...
Tak - mam 23l (w lutym) daje 8/10- i tak też cieszyłem się do ekranu jak dzieciak - i również tak obejrzę raz jeszcze :). Polecam!
Dobra - przebijam ;-) 42 lata - 8/10 - REWELACJA - trzeba mieć dusze dziecka by zrozumieć sens filmu. Tu nie o grę aktorksą chodziło, nie o efekty - tu chodziło o .... o magię kina. Ot co! Super bajka!