Poszłam do kina, bo chciałam obejrzeć ten film od kiedy się o nim dowiedziałam. Dodatkowo zachęcały do tego recenzje. I nie zawiodłam się :) Bardzo piękna historia, ciekawie opowiedziana, dobre efekty i gra aktorska. Jedyne co mnie odpychało to dubbing polski, bo nie zauważyłam że takowy ma być jak szłam na seans :/ Ale nawet pomimo tego jestem zauroczona tym filmem. Obejrzę go na pewno jeszcze raz tym razem z napisami i spodziewam się, że jeszcze urośnie w moich oczach :)
Zgadzam się w 100 %, również poszłam na ten film do kina ze względu, że wyczekiwałam dość długo na ekranizację i nie zawiodłam się. Wspaniała gra aktorska i efekty jak i świetna muzyka. Również oglądałam z dubbingiem dlatego moja ocena to tylko 9, ale jak obejrzę z napisami to za pewne będzie dziesiątka :)
Ja akurat nie miałam najmniejszej ochoty oglądać tego filmu jednak mój młodszy brat mnie zmusił i chyba muszę w końcu uwierzyć w jego filmowy zmysł, bo ta opowieść to prawdziwy fenomen!!! Świetna gra aktorska, nieziemskie efekty specjalne i niezły scenariusz to rzadko spotykane trio. Muszę pogratulować twórcom filmu bo naprawdę im się udał i jeszcze jedno JA CHCĘ WIĘCEJ TAKICH FILMÓW...