PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=180280}

Giganci ze stali

Real Steel
2011
6,9 101 tys. ocen
6,9 10 1 101465
6,0 27 krytyków
Giganci ze stali
powrót do forum filmu Giganci ze stali

Film tragedia ....nie wiem po co ? i dla kogo ? takie pierdoły sa nakręcane....

ocenił(a) film na 10
Aloysius

ogólne ostatnio Amerykanie krecą jakieś szmira.. np Capitan America , Immortals. Bogowie i herosi 3D (skrytykowałem ten film to dzieci prawie mnie zjedli za to tu na filmweb)

ocenił(a) film na 1
Tomaszz20

na Bogowie i Herosi to wybieram się ....ale tylko, zeby w 3d efekty zobaczyć ....bo na ciekawą fabułę to raczej nie liczę ;) ....generalnie odmóżdżone spoleczeństwo amerykańskie karmi się tylko jakimiś swoimi super bohaterami komiksowymi....bo biedni innych wzorców nie mają :)....a świat to łyka jak żaba dynamit ;)

ocenił(a) film na 4
Aloysius

efektów tyle, co kot napłakał, generalnie odradzam, strata kasy... a co do Gigantów to w jednej recenzji, którą czytałem, też zastanawiali się do kogo adresowany jest film i ustalono ostatecznie że do 13 letnich chłopców...

użytkownik usunięty
Aloysius

Straszne badziewie przegadane a sceny akcji mają w sobie tyle napięcia co np. "Złotopolscy".

Aloysius

rzeczywiście, badziew jakich mało - typowy amerykański KICZ. Po 20minutach można przewidzieć co będzie dalej, jak i zakończenie, dno dna...fanom gatunku Fantasy odradzam oglądania tego czegoś, zawód murowany!