PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=808305}

Girl

2018
6,9 8,8 tys. ocen
6,9 10 1 8792
7,0 44 krytyków
Girl
powrót do forum filmu Girl

Aktor grający w tym filmie odważne nagie sceny ma tylko 15 lat. Pewnie nikomu to nie przeszkadza bo to nie dziewczyna.

AgusKa1993666

"(...) jestem zmuszona do zgłoszenia ciebie w podejrzeniu o pedofilię." Idź się leczyć kobieto!!

ocenił(a) film na 6
DaveDovah1993

Czep się "Ssupermana", skoro tak.

DaveDovah1993

Czyli rozumiem że k u t a s na filmie jest a c i p k i nie uświadczy
No to p i e r d o l e nie oglądam

DaveDovah1993

ale ten Victor ma 17 lat
racja, to nie jest pełnoletność, lecz nie wygląda to tak źle, że tylko 15

ocenił(a) film na 1
Magiczny_Kokietek

Aktor miał 15 lat gdy kręcono sceny!!!

DaveDovah1993

Aż szkoda słów na takie opinie. W naturalnym nieseksualizowanym pokazaniu ludzkiego ciała nie ma nic odważnego. Może wy jesteście kryptopedofilami, że was to prowokuje, ale normalny widz w życiu nie powinien tak na to patrzeć. Szczególnie, że ten film jest jakby nie było o tym młodym ludzkim ciele i relacji z nim, więc jest to w pełni uzasadnione fabularnie i potrzebne.

DaveDovah1993

Polster ma 17 lat, nie 15.

Szarobure

Należało pomyśleć, zanim się napisało. Teraz ma 17, a gdy kręcono film?

miarara

Film jest z tego roku. To by znaczyło, że kręcili go przez trzy lata?

ocenił(a) film na 1
Szarobure

Viktor Polster, urodzony w 2002. Film był krecony w 2017/2018. Sama sobie policz. Obrzydliwość. I jak ludzie mają iść za lewicą skoro wykorzystujecie dzieci?

DaveDovah1993

To zapytaj raczej jego rodziców dlaczego im to nie przeszkadzało i sie zgodzili.

ocenił(a) film na 1
miarara

Rodziców? A skąd wiesz ze on ma rodziców? Ta wasza lewacka pokretna logika mnie przeraża. Nikogo że nieletni pokazuje swoje nagie ciało. To jest tragedia współczesnego społeczeństwa.

DaveDovah1993

Wiem, bo jak o czymś piszę to nie gdybam tylko spawdzam w internecie. Strasznie ograniczeni są ludzie, którzy generalizują np. tekstami WY, WASZA itd. Tak w ogóle to nigdy nie bylem lewakiem i raczej nigdy nie bede.

DaveDovah1993

Kogo ja wykorzystuję, zagalopowałeś się ziomie.

DaveDovah1993

Poza tym Wiki podaje datę urodzenia Wiktora na 2002

Szarobure

A np na imdb nie ma daty urodzenia.

ocenił(a) film na 8
DaveDovah1993

Człowieku, zweryfikuj najpierw fakty, zamiast zakładać coś pod jakąś urojoną tezę. Reżyser nie złamał prawa. Wyluzuj.

ocenił(a) film na 1
simonus

Skoro reżyser nie złamał prawa to dlaczego zwykłych ludzi zamyka się w wiezieniu za nagie zdjęcia nieletnich w komputerze?

miarara

NIe musisz być taka złośliwa.

DaveDovah1993

ten kolo co neguje poniżej to pedofil z krwi i kości. przez chwile niby a jak znam zycie podjeżdza całymi dniami pod scenke. hejtuje cie cwelu Sqrchybyk, 
16 może wziąźć slub imiec dzieci
a 15 nie moze, to granica pedofila, jak nie czujesz to po latach musiszmiec cos na sumieniu. zboczony pajac
stare filmy nie pokazują penisów dziecka i okoliczności też są ważne.