6,1 59 tys. ocen
6,1 10 1 58907
5,0 59 krytyków
Gladiator II
powrót do forum filmu Gladiator II

Ufff!

ocenił(a) film na 7

Udało się ! Polecam !

ocenił(a) film na 2
izabela_bubacz

Co kakretnie się udało? I co polecasz? Fabułę, gre aktorską, efekty specjalne. W tym filmie nic nie jest na swoim miejscu.

ocenił(a) film na 7
Menda_fw

Heh .To było krótko po seansie napisane - wiesz , jeszcze byłam cala w emocjach , a film obejrzany w kinie robi wrażenie . Krótko pisząc - udało się im się zrobić wrażenie na mnie ( jestem z grupy psychofanów ) , z pewnością nie fabułą, ani odtwórczością czającą się z każdego kąta ekranu w kinie , ale grą Denzela ( można się zakochać w jego sposobie chodzenia i mimiki) oraz zostały odpowiednio,( z pewnością umiejętnie )poruszone struny w duszy osoby, którą uwielbia ten film . Hej , ale to moja opinia , z pewnością nie obiektywna , nie jestem krytykiem filmowym . Nie musisz kompletnie nic z tym robić , każdy musi sam coś poczuć , po doświadczeniu czegokolwiek … mnie żadna opinia nie zachęca ani nie odstręcza przed pójściem do kina - sama muszę ocenić

ocenił(a) film na 2
izabela_bubacz

Denzel gra jakby brał udział w debilnym programie mtv. Jego gra nie robi wrażenia poza wywoływaniem zażenowania. Też uwielbiam pierwszą część i nakręcenie takiej drugiej części to po prostu obraza majestatu pierwszej części.

ocenił(a) film na 7
ekwi

I fajnie ! Każdemu podoba się coś innego :)

ocenił(a) film na 7
ekwi

Obraza majestatu XD
Uwielbiam część pierwszą, ale chyba za bardzo odpłynąłeś chłopie.

ocenił(a) film na 2
mr_litka

nie odpłynąłem ;) stwierdzam fakty ;) pływam tylko we wtorki i czwartki ;)