uwielbiam filmy riddleya scot bo robi naprawde dobre, co do filmu gniot nie jestem z tych co zobacza kawalek i oceniaja nie, po godzinie ogladania wylaczylem serio tak slaby jest ten film ze masakra zero napiecia jakiegos moze to spowodowane tym ze pierwsza czesc byla zbyt epicka i dlatego nie czuje w drugiej czesci czegokolwiek co by mnie poruszylo powinni zakonczyc film na jedynce i nie kontynuować drugiej czesci serio myslalem ze rozwinie sie to jakos probowalem dac szanse temu filmowi serio ale tak slabej gry aktorskiej dawno nie widzialem to nie tak ze aktorzy sa zli tylko ten co to krecil nie uchwycil tego co bylo w pierwszej czesci np w koloseum glowny aktor kleka bierze ta ziemie i ociera ja kw jedynce tutaj to wygladalo jak na podworku o klekne se wytre lape i okey gniot w jedynce bylo to super pokazane moze za duzo swiatla bylo ^^ nie ma co ogolna ocena jak dla mnie to szczere 4/10 kilka fajnych ujec bylo ale film w zaden sposob mnie nie poruszyl wrecz nawet przewijalem momentami a jedynke ogladalem z zapartych tchem :) ale to moja opinia wiec sie nie znechecaj moze tobie sie spodoba ^_^