Gliniarz z Beverly Hills III

Beverly Hills Cop III
1994
6,9 40 tys. ocen
6,9 10 1 40437
5,2 14 krytyków
Gliniarz z Beverly Hills III
powrót do forum filmu Gliniarz z Beverly Hills III

trójka w niczym nie ustępuje pierwszym dwóm częściom, mam wrażenie , że to takie "narzekanie dla narzekania", żeby zaistnieć

ocenił(a) film na 7
Marcel_i_ekipa

Tak to już jest, że się narzeka na kontynuacje (często bez powodu, po prostu tak), dla mnie to najlepsza z części.

ocenił(a) film na 9
van_der

No dokładnie, takie narzekanie dla narzekania, śmiechu to warte

Marcel_i_ekipa

To po prostu słaby film. Część druga ciągle trzyma poziom, natomiast część 3 to śmiech.

t_bona

To komedia (sensacyjna) - więc chyba o śmiech chodziło.

ocenił(a) film na 4
Marcel_i_ekipa

XD śmieszny jesteś. Ktoś ocenia film gorzej niż ty więc "robi to dla narzekania" bo na pewno nie dlatego, że po prostu mu się mniej podobał.

pierwsza część to spoko film. Drugiej części dałem dokładnie tę samą ocenę. Dopiero trzeciej dałem gorszą. Bo tak po prostu odebrałem te filmy. Łał, dorośnij i zrozum, że ludzie są różni i mają różne opinie. Pozdro.

MegaSzczota

Przejrzałem twoje oceny filmów i uważam że nie znasz się na kinie. EOT.

ocenił(a) film na 7
Marcel_i_ekipa

Również tak sądzę.

kinoman02

3 część ma gorsze oceny bo jest kinem familijnym.

ChubakaCieLubi

W kinie familijnym też trup tak gęsto się ściele?...

Marcel_i_ekipa

Coś w tym jest. Co prawda moim zdaniem 3 jednak ustępuje dwóm poprzednim częściom, ale żeby dzisiaj choć takie filmy w gatunku powstawały.

jan_niezbedny0

No właśnie nie ścieli się tak gęsto i jest bardziej grzecznym filmem. To jak by Ci to dobrze zobrazować, był kiedyś brutalny film Robocop a jego serialowy odpowiednik już był daleki od tego co prezentował film. Wiele filmów po to by pokazać je dzieciakom przeszło w tony gdzie nikomu nie może się nic stać. Jak chcesz takie kino bardziej powiedzmy dosadne i krwawe no to musi być 18+ ale wtedy wiadomo mniej osób obejrzy.

Marcel_i_ekipa

Ten film nie ma nic wspólnego z dwoma pierwszymi Gliniarzami, poza użyciem tytułu i 3 postaci. Axel w ogóle nie zachowuje się ja Axel, nawet ani razu nie ma tu jego charakterystycznego śmiechu, nie mówiąc już o wkręcaniu i nabieraniu innych, fabuła jest debilna, a ilość błędów i debilizmów przygniata. Jako film sensacyjny to jest ujdzie, ale jako kontynuacja jest to absolutne dno i może się podobać jedynie ludzkim chomikom.